EKSKLUZIVNO! BIVŠI MUŽ SNEKI DAKI VARA I NOVU ŽENU: Vladimir Mikić uhvaćen s ljubavnicom! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

ponavlja se, isti scenario treći put

EKSKLUZIVNO! BIVŠI MUŽ SNEKI DAKI VARA I NOVU ŽENU: Vladimir Mikić uhvaćen s ljubavnicom! (FOTO)

Stars -

Reč je o 25-godišnjoj S. M. (ime i prezime poznato redakciji), koja s njim radi i često putuje službeno

Biznismen uslikan dok se ljubio sa S. M. (25), koja je zaposlena u njegovoj firmi. Isti scenario priredio je prvoj supruzi Dragani, od koje se razveo zbog voditeljke, koju je potom prevario sa aktuelnom suprugom Jovanom

Bivši suprug Snežane Dakić Vladimir Mikić već treći put pada na istim greškama! Kako Kurir ekskluzivno otkriva, biznismen svoju sadašnju suprugu Jovanu Miljković vara s devojkom koja je zaposlena u njegovoj firmi.

Reč je o 25-godišnjoj S. M. (ime i prezime poznato redakciji), koja s njim radi i često putuje službeno. Kurir je došao u posed fotografija na kojima se jasno vidi da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Ljubavnici su nedavno večerali u jednom prestoničkom restoranu, gde su se naočigled svih prisutnih ljubili. Prema rečima Mikićevih prijatelja s kojima smo razgovarali, on je tajnu vezu s dotičnom devojkom započeo pre Uskrsa ove godine.

Firma kao pokriće

- Nova ljubavnica toliko liči na Jovanu da su zaposleni u Vladimirovoj firmi u početku mislili da su sestre. Odmah su se dopali jedno drugom i ušli u vezu. Oko uskršnjih praznika putovali su u Pariz, da bi nedavno nekoliko dana „službeno“ proveli u Sarajevu. Izlaze zajedno jer im je pokriće to što rade u istoj firmi, a njihov odnos poznat je ljudima u njihovim okruženju - otkriva naš izvor i dodaje da je Jovana počela da sumnja u suprugovu vernost.

foto: Privatna Arhiva

- Ona je prezauzeta obavezama oko deteta a i nema nameru da proverava muža. Ali osetila je promenu u Vladimirovom ponašanju, a načuo sam i da je čula za njegovu paralelnu vezu sa S. M. Budući da Jovana zna da je njen suprug sklon neverstvima, mogla je i da očekuje da joj se vrati kao bumerang to što je Vladimir svojevremeno varao tadašnju suprugu Snežanu s njom - kaže izvor.

Podsetimo, Mikić i Dakićeva su se na voditeljkinu inicijativu razveli posle devet godina braka, zato što se Vladimir tada viđao sa 21 godinu mlađom sekretaricom Jovanom, koja je takođe radila u njegovoj firmi. Međutim, nije to bio prvi put da je Mikić napravio takav potez. Dok je bio u braku sa prvom suprugom Draganom, s kojom ima bliznakinje, biznismen se zaljubio u Snežanu, pa se razveo, venčao, dobio dete i - opet razveo. Videćemo da li će „bajka“ i ovog puta imati isti kraj!

foto: Dragan Kadić

Bez komentara

Ovim povodom pozvali smo Snežanu i Vladimira za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Voditeljka je sa ćerkom Laurom na odmoru u Crnoj Gori, a ranije je više puta rekla da je ne zanima šta radi njen bivši suprug.

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto:Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja