GLUMAC SE POHVALIO DRUGARICOM: Van Dam zapalio Fejsbuk Draganinim spotom!
Foto: Damir Dervišagić, Drustvene Mreže

Ponosan

GLUMAC SE POHVALIO DRUGARICOM: Van Dam zapalio Fejsbuk Draganinim spotom!

Stars -

Draga Dragana, ponosan sam što mogu da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju, napisao je glumac

Svetska glumačka zvezda Žan-Klod van Dam uspeo je da zapali internet podelivši na svojoj Fejsbuk stranici spot sa novim hitom Dragane Mirković "Zamena".

"Draga Dragana, ponosan sam što mogu da predstavim ovaj sjajni video sa tvojim divnim glasom. Šaljem ljubav tebi, Balkanu, celom svetu i tvom suprugu Toniju", napisao je holivudski superstar, koga prati preko 17 miliona ljudi, i izazvao salvu komentara iz čitavog sveta.

foto: Printskrin

"Objasnila je Amerikancima šta je muzika", "Zvuči odlično, iako ne razumem o čemu peva", "Divan izbor, čestitam"...

foto: printskrin

"Jako mi se dopada, moram da potražim druge njene pesme", samo su neki od stotina komentara koje su fanovi sa svih meridijana ostavili svom idolu, a pesma je skupila oko tri hiljade lajkova odmah po objavljivanju.

foto: printskrin

"Hvala ti, dragi prijatelju, učinio si me ponosnom i srećnom. Hvala tvojom fanovima na divnim komentarima", napisala je Dragana i podelila objavu.

Podsetimo, Dragana i poznati glumac druže se već nekoliko godina, a pevačica je Van Dama ugostila više puta u svom porodičnom domu u Beču. Folkerka je divne trenutke ovekovečila fotografijama, koje je podelila sa fanovima na društvenim mrežama, a gostoprimstvo je uzvratio i glumac.

foto: Printskrin Instagram

Sa njim su Dragana i njen muž Toni Bjelić boravili u Los Anđelesu. Početkom godine, kada je pevačica slavila rođendan, Žan-Klod joj je emotivnom rečima na Instagramu uputio čestitku.

foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Damir Dervišagić, društvene mreže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track