Najnovije vesti

JOKSIMOVIĆI NEĆE RADITI ZAJEDNO: Jovana ima KONKRETNE razloge da pevaču OKRENE LEĐA kada mu je NAJPOTREBNIJA!
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

JOKSIMOVIĆI NEĆE RADITI ZAJEDNO: Jovana ima KONKRETNE razloge da pevaču OKRENE LEĐA kada mu je NAJPOTREBNIJA!

Stars

Porodica najvažnija Pre nego što je donela konačnu odluku, voditeljka je dobro razmislila o svemu, a ono što je prevagnulo jeste što bi promenom poslovnog okruženja imala znatno manje vremena za Kostu, Anu i Srnu

Jovana Joksimović ostaje u tandemu sa Srđanom Predojevićem u jutarnjem programu na televiziji Prva, kao što je to Kurir objavio.

I pored toga što su mnogi očekivali da će ona biti jedna od vodećih ljudi na nekom od tri kablovska kanala koje pokreće njen suprug Željko Joksimović, voditeljka je odlučila da ne menja kompaniju za koju radi.

Kumovi uvek zajedno... Jovana i Srđan  Predojević
Kumovi uvek zajedno... Jovana i Srđan Predojevićfoto: Zorana Jevtić

Izgleda da je iskusna novinarka dobro razmislila i kalkulisala pre nego što je donela konačnu odluku. Prema našim saznanjima, Jovana jeste ozbiljno razmatrala mogućnost da preuzme vođenje i uređivanje nove TV stanice u vlasništvu njenog muža, od čega je odustala isključivo iz privatnih razloga.

- Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno - kaže naš izvor blizak voditeljki.

foto: Printscreen Instagram

Osim važećeg ugovora koji ima sa TV Prva, na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

- Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije - zaključio je naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Pokušali smo da dobijemo komentar od Jovane, ali ona se nije javila na naše pozive. Sa TV Prva su nam poručili da Joksimovićeva ostaje njihovo zaštitno lice, a to je potvrdio i Srđan Predojević, koji je na svom Instagram profilu objavio sliku s koleginicom i napisao: - Čekamo vas u ponedeljak, 19. avgusta u 6.55 na Prva TV. Jutro na Prvoj svakog radnog dana.

Tri kanala

MUZIKA, ZDRAVLJE I SVE ZA DECU

Kurir je ekskluzivno objavio da je Željko Joksimović 4. juna od REM dobio dozvolu za pokretanje tri kablovska kanala - K1 studio, Stajl fajl i TV Dr. Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je je pevač osnovao 17. maja ove godine. Prema našim saznanjima, kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, TV Dr baviće se zdravstvom, a K1 će biti muzička televizija.

Kurir.rs, Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...