NEPRIMETNA U ZVEZDAMA GRANDA, S*KS U RIJALITIJU JOJ DONEO POPULARNOST: Pevačicu prate užasne TRAGEDIJE! Izgubila brata, a dečko ju je BRUTALNO pretukao
Foto: Printscreen/Youtube

OGORČENA

NEPRIMETNA U ZVEZDAMA GRANDA, S*KS U RIJALITIJU JOJ DONEO POPULARNOST: Pevačicu prate užasne TRAGEDIJE! Izgubila brata, a dečko ju je BRUTALNO pretukao

Stars -

Nadežda Biljić iz Valjeva pojavila se na sceni pre 10 godina u muzičkom takmičenju, a pobedu te sezone odneo je Darko Lazić.

Mnogi su se divili njenom glasu, ali ipak nije postigla veliki uspeh dok nije ušla u prvu sezonu rijalitija "Zadruga". Tu su isplivali detalji i o njenom privatnom životu.

foto: Printscreen Pink

Jedna od teških stvari koje su se desile Nadeždi bila je i smrt brata u centru Valjeva 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde. Biljićeva je često pričala i kako je bila žrtva zlostavljanja bivšeg dečka.

foto: Printscreen/TV Pink

U žiži javnosti Nadežda je bila zbog s*ksa sa Mikijem Đuričićem, koji je gledao milionski auditorijum, a desio se na Vaskrs. Kasnije je priznala i da je bila intimna i sa Banetom Čolakom i Borom Santanom.

Poslednja u nizu neprijatnosti koje je Biljićeva doživela bile su batine od dečka Tome Panića, kog je takođe upoznala u rijalitiju. On je dobio zabranu prilaska, a pevačica se i dalje nije psihički oporavila od incidenta.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja