Najnovije vesti

FOLKER MORAO DA SLUŠA PRIDIKE NA KONCERTU I  PRED FANOVIMA: Darka napala Marina jer je pio viski! UMALO PUKLA VERIDBA FOTO
Obećao si da nećeš piti! Ne opijam se, samo pijuckam!, Foto: Marija Dejanović

Žučno

FOLKER MORAO DA SLUŠA PRIDIKE NA KONCERTU I PRED FANOVIMA: Darka napala Marina jer je pio viski! UMALO PUKLA VERIDBA FOTO

Stars

Lazić pred saradnicima imao žučnu raspravu s verenicom jer je pio viski, iako mu je zbog terapije zabranjeno da pije

Darko Lazić posvađao se s verenicom Marinom Gagić, pa je malo falilo da raskinu veridbu i otkažu venčanje jer mu je prigovarala što mnogo pije, iako mu je lekar zabranio zbog terapije.

Paparaco Kurira zatekao je buduće mladence na bazenima u Rumi, gde je organizovan humanitarni koncert za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, koji boluje od izuzetno retke bolesti, tuberoskleroze mozga.

Pevač, koji je bio jedan od glavnih organizatora, među prvima je stigao s privatnim obezbeđenjem i smestio se u separe, da bi zatim poručio flašu viskija i počeo lagano da cirka. Nakon pola sata stigla je i Marina, koja se posle porođaja prvi put pojavila u javnosti. Čim je sela pored njega, počela je da mu zanoveta zbog alkohola.

foto: Kurir/Marija Dejanović

Lepa atmosfera

- Rekao si da večeras nećeš piti. Budi od reči! - prigovarala je Darku verenica, a on se branio.

- Šta ti smeta? Lepa je atmosfera, pusti me i nemoj da mi soliš pamet svaki put! Ako ti smeta, slobodno idi i ne vraćaj se. Ne opijam se, pijuckam - uzvratio je Darko, koji je bio prilično nervozan i napet.

Njihovu raspravu čule su njegove koleginice Tamara Milutinović i Sandra Rešić, koje su sedele za istim stolom jer su tu noć pevale za bolesnog dečaka, pa su u jednom trenutku prišle Laziću i zamolile ga da se izvini Marini. To je i učinio. Prišao je verenici, štipnuo je za obraze, poljubio i zamolio je da mu oprosti njegovu viku.

foto: Marija Dejanović

Tri sata pevao

- Nema potrebe da se izvinjavaš, sve je OK, ali moraš da se smiriš, imaš porodicu - rekla je majka Darkovog sina Alekseja, koja se nedavno porodila.

Darko se zatim popeo na binu i tri sata pevao bez prestanka za Stefana. Sav prihod od prodaje karata, pića i suvenira otišao je u ruke njegovih roditelja, koji skupljaju novac da dete pošalju u inostranstvo na lečenje.

Drugarsko maženje

DARKO TAMARI NAMEŠTAO ŠTIKLU

foto: Kurir/Marija Dejanović

Pred koncert Darko je počastio kolege i saradnike večerom u hotelu njegovog kuma u Rumi. Folker je doveo i Tamaru Milutinović i Sandru Rešić, koje su iskoristile priliku da popričaju s majkom bolesnog dečaka Stefana i ponude pomoć. Dok su ubijali vreme do koncerta, Lazić je koleginice odveo u spa-centar i pohvalio se šta sve ima, da bi potom zaseo s njima nasamo u holu. Tamara se požalila da joj je labava štikla i da se plaši da joj se ne polomi, a Darko ju je brže-bolje uhvatio za nogu i nabio štiklu da se ne bi klimala.

Kurir.rs/Marija Dejanović  Foto: Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...