Najnovije vesti

VIDELA SAM SVOJU SAHRANU I LILA SUZE! NAŠA PEVAČICA VODI BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Nada Obrić iznela STRAŠNE DETALJE! Valjda sam se i Bogu odužila, SAMO DA NE BUDE I 4. PUT!
Foto: Printscreen Glamur

Koga su zmije jednom ujedale i guštera se boji!

VIDELA SAM SVOJU SAHRANU I LILA SUZE! NAŠA PEVAČICA VODI BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Nada Obrić iznela STRAŠNE DETALJE! Valjda sam se i Bogu odužila, SAMO DA NE BUDE I 4. PUT!

Stars

Nada Obrić operisana je 20. avgusta od raka bešike i ovo je njena treća borba sa opakom bolešću, a legendarnu pevačicu se oseća bolje iako je u dalje u bolnici bolnici, dan nakon operacije.

 

"Sve je prošlo dobro. Teče sve kako treba i guramo dalje. Valjda sam se i Bogu odužila, valjda neće i četvtri put", rekla je Nada.

 

"Imala sam pritisak na bešiku, mislila sam ili je neka prehlada ili bakterija. Krvarila sam u mokraći, pa je ćerka primetila dok smo bile na moru zajedno. Došla sam kući i primetila isto, i odmah otišla da izvadim i krv i mokraću i sve je bilo uredno... Međutim, koga su zmije jednom ujedale i guštera se boji", ispričala je Nada i dodala da je potom kontaktirala lekara koji joj je i kućni prijatelj, koji je nakon pretraga i video tumor te joj odmah zakazao operaciju.

 

foto: Dragan Kadić

"Imala sam sreću, nisam bila lenja. Problem je kod takvih simptoma što ljudi misle da je prehlada ili bakterija u pitanju, i da će samo proći. Prestane krvarenje, ali im se sledeće godine to isto pojavi, daju mokraću i krv na analizu i sve bude u redu, i tako posle bude kasno. Ja stalno apelujem na ljude, bolest nije sramota, to svakoga svaki dan može da stigne."

 

"Organizam vam svaki put da znak. I Bog i organizam. I samo to treba pratiti i ne odlagati. Svi negde žurimo, sve nam je preče nego mi sebi", rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Printscreen Glamur

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...