DRŽAVNO TUŽILAŠTVO TRAŽI STROGU KAZNU ZA RAJKA DUJMIĆA! Pretio je ženi, udario je, a ničega se ne seća? Evo šta ga ČEKA!
Foto: Youtube screenshot

muzičar u jeku skandala

DRŽAVNO TUŽILAŠTVO TRAŽI STROGU KAZNU ZA RAJKA DUJMIĆA! Pretio je ženi, udario je, a ničega se ne seća? Evo šta ga ČEKA!

Stars -

Rajko Dujmić, nekadašnji član "Novih fosila", od 1. jula je pritvoru u zagrebačkom zatvoru "Remetinec" zbog sumnje da je naneo lakše povrede svojoj supruzi Snježani Šimek Dujmić. Muzičar joj je, kako se navodi, čak i pretio smrću, s više od dva promila alkohola u krvi.

Državno tužilaštvo traži strogu kaznu za njega - 9 meseci bezuslovnog zatvora i 9 meseci uslovno s četverogodišnjom rokom provere. Predložena je i mera obaveznog lečenja od zavisnosti. Inače, Dujmiću, koji je u pritvoru od 1. jula, je u međuvremenu produžen istražni zatvor do 1. oktobra zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Podsećanja radi, incident se dogodio 1. jula u popodnevnim satima u zagrebačkom stanu Dujmićevih kada su se prvo posvađali. Verbalni sukob, kako se navodi, eskalirao je i prerastao u fizički, kada je Dujmić u jednom trenutku supruzi navoodno zapretio da će je ubiti, pritom je udarivši po licu. Muzičara je policija su odvela u stanicu, a gospođi Dujmić su lekari evidentirali hematom na licu.

"Iduće nedelje ću podneti odgovor na optužnicu i čekamo zakazivanje optužnog veća. Što se tiče produženja istražnog zatvora, žalba na to je već podnesena i čeka se odluka Županijskog suda u Zagrebu. Moj klijent se u zatvoru dobro drži, vrlo je čvrsta osoba, svestan je situacije i problema u kojima se našao. Nema opravdanja za agresiju, no nije sve crno-belo kako se prezentuje u javnosti", rekla je Dujmićeva advokatica Sandra Hančić.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Jutarnji.hr/Foto: Youtube csreenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja