MINA VRBAŠKI TRUDNA?!  Pohvalila se stomačićem, a zbog ovog detalja se svi pitaju KO JE TATA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

Zadrugarka čeka bebu

MINA VRBAŠKI TRUDNA?! Pohvalila se stomačićem, a zbog ovog detalja se svi pitaju KO JE TATA (FOTO)

Stars -

Mina Vrbaški iznenadila je pratioce kada je objavila fotografiju na kome se jasno vidi trudnički stomačić. Zbog raznih ljubavnih afera koje je imala tokom rijalitija, mnogi su pomislili da je Mina zapravo zaista u drugom stanju.

Pošto je napustila rijalitija, Mina se sa porodicom uputila u Crnu Goru, a kako su mediji preneli, ona je ostvarila vezu sa nepoznatim muškarcem na Crnogorskom primorju, ali se po povratku u Beograd nije pohvalila ko je to uspeo da osvoji njeno srce.

Zbog svih ovih navoda, vest o navodnoj trudnoći nije iznenadila, ali su se svi pitali ko bi mogao da bude otac deteta. Ipak, nekoliko sati kasnije otkrilo se da je stvarnost zapravo malo drugačija.

foto: Printscreen Instagram

Naime, bivši učesnik druge sezone "Zadruge", Milan Petković snimao je spot za svoju numeru, a jedna od glavnih uloga pripala je upravo Mini Vrbaški.

Mina u ovom spotu po svoj prilici glumi trudnicu, a Milan i ona su snimali kadrove u kojima se raduju i proslavljaju lepe vesti. S obzirom na to da su baloni plave boje, može se zaključiti da njih dvoje očekuju da postanu roditelji dečaka - samo u spotu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Mina i Milan su bili jedni od najboljih prijatelja tokom učešća u "Zadruzi" , a Milan joj je za rođendan i posvetio pesmu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Pritnssceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track