ACA LUKAS OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI I OTKRIO NJEN PAKLENI PLAN! Sonja hoće Brenine i Bobine milione, sve je ISPLANIRALA do detalja, a onda su je ŽIVOJINOVIĆI zaustavili na KAPIJI
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

ŠOK!

ACA LUKAS OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI I OTKRIO NJEN PAKLENI PLAN! Sonja hoće Brenine i Bobine milione, sve je ISPLANIRALA do detalja, a onda su je ŽIVOJINOVIĆI zaustavili na KAPIJI

Stars -

Aca Lukas tvrdi kako dizajnerka pokušava da svoju ćerku Sofiju uda za Viktora, mlađeg sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Sonja ne izlazi iz Brenine zadnjice, tvrdi pevač

Aca Lukas tvrdi kako njegova bivša supruga Sonja Vuksanović pokušava da svoju ćerku Sofiju uda za sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića! Folker kaže da dizajnerka ima fiks-ideju da njena naslednica, koju je dobila u prvom braku, sa Željkom Šašićem, postane supruga Viktora Živojinovića, i to samo kako bi se dokopala njihovog porodičnog bogatstva!

foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Prljav veš Sve je počelo kad je Sonja na svom profilu na Instagramu počela da brani Brenu, koju je Lukas nazvao protuvom, otvaračicom usta i cirkusantom. "Jaki ljudi ne napadaju nikad, nemaju potrebu. Znaju da su jaki. Slabi će te uvek napadati. Njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć", napisala je Lukasova bivša na Instagramu.

To je razbesnelo pevača, pa je za Sonju napisao da ne izlazi iz Brenine zadnjice: "Još kad bi nekad bar tri reči ona sama sastavila! Njeno novo zanimanje je sakupljač 'mudrolija' po društvenim mrežama, kao i vežbanje bočnog upliva u rektum balkanske zvezde."

On je rešio da iznese sav Sonjin prljav veš, pa je napisao kako je ona sve učinila da njena ćerka zavede mladog Viktora, ali da Brena i Boba nisu dozvolili da ta veza postane ozbiljna: "Stop! Zatvoreno! Ne primamo one koji nam nisu potrebni, ni na kapiju, a ni u familiju. Ova poslednja odbijenica se zove Viktorstop! On je laf i već sada ozbiljan šmeker. Znači, zbogom, niste nam potrebni, pokušajte na nekom drugom mestu, na nekoj drugoj kapiji! Kakva je ovo trostruka odbijenica!"

foto: Pritnscreen

Preokret Lukas je potom aludirao na to da je Viktor vrlo brzo shvatio koje su Sofijine i Sonjine namere: "Ali Vića je čitao lektiru, locirao, identifikovao, prošetao trojanskog konja nekoliko krugova čisto da ispoštuje formu i na ovom poslednjem ulazu stavio je znak stop!"

Podsetimo, Sofija i Viktor su se družili od malih nogu, a prošle godine su mediji pisali da su nekoliko meseci bili zajedno. Zanimljivo je i da je Lukas obožavao Šašićevu ćerku dok je bio u braku sa Sonjom i da je ovo prvi put da je udario i na nju.

foto: Kurir

Kurir.rs/Informer/Foto Damir Dervišagić/Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track