HOTEL SA 5 ZVEZDICA, DRON, CVEĆE... PROHTEVIMA NIKAD KRAJA?! Evo šta su Seve i Brena STVARNO tražile kad su otišle na leskovačku Roštiljijadu!
Foto: Beta/Dragan Karadarević, Damir Dervišagić

otkrivamo

HOTEL SA 5 ZVEZDICA, DRON, CVEĆE... PROHTEVIMA NIKAD KRAJA?! Evo šta su Seve i Brena STVARNO tražile kad su otišle na leskovačku Roštiljijadu!

Stars -

Pošto se pročulo da je Severina, između ostalog, tražila da bude smeštena u hotelu sa 5 zvezdica kada je dolazila na leskovačku Roštiljijadu, oglasili su se iz organizacije i istakli da niko od pevača nije tražio posebne uslove, pa tako ni Seve. Jedino što je pevačica zahtevala, kako se navodi, bio je dron, kako bi nastup bio snimljen iz vazduha.

"Jedino što smo dobili od svih pevača i grupa koje nastupaju na Roštiljijadu jeste rajder lista, na jednoj strani, na kojoj je popisano sve što im je potrebno od tehničkih uslova, kako bi publici pružili što bolji ugođaj i ništa više. Oni su svesni da dolaze u Leskovac, a ne da nastupaju u Las vegasu i niko od njih nije imao posebne i nerealne zahteve", rekao je direktor Turističke organizacijej Leskovac, Nebojša Kocić.

foto: Printscreen/Instagram

Rajder liste naših poznatih pevača su skromne, naglasio je dalje on.

"Laž je da je bilo ko tražio hotel sa 5 zvezdica. Pa, mi takav i nemamo u Leskovcu. Bitno je da imamo zaista prikladan smeštaj za naše goste. Takođe, niko nije tražio neke posebne uslove, cveće, piće i svašta nešto što smo imali prilike da viđamo nan rajder listama svetskih pop zvezdi."

foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena je, na primer, zahtevala da je u sobi pre koncerta sačeka kafa i "nešto žestoko", a nakon nastupa jedan energetski napitak.

"I ništa više", zaključio je Kocić.

Organizatori Roštiljijade kažu da bi u svakom slučaju izašli u susret zahtevima zvezda, ali da sa njima, kao domaćini, imaju najmanje problema da ih ugoste.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Jugmedia/Foto: Beta, Dragan Karadarević, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja