Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU! PEJA ISPROZIVAO AMIDŽIĆA: Ognjen bi hteo da bude ja, ali ne može! JA SAM JEDINA ZVEZDA!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ŠOK INTERVJU! PEJA ISPROZIVAO AMIDŽIĆA: Ognjen bi hteo da bude ja, ali ne može! JA SAM JEDINA ZVEZDA!

Stars

Zoran Pejić Peja, i pored svih učesnika „Parova“, bio je glavna zvezda na početku osme sezone, koju će voditi zajedno sa Anđelom Lakićević, Jelenom Maćić, Jovanom Jeremić i Vesnom Vukelić Vendi.


Mnoge gledaoce Peja je vratio u neka stara vremena, kada je počeo sa vođenjem muzičke emisije „A što ne bi moglo?“, kojom se proslavio.


Voditelj je u razgovoru za Kurir bio surovo iskren kada je rekao da sebe smatra najvećom voditeljskom zvezdom, te da mnoge njegove kolege pokušavaju da budu njegova i Minimaksova kopija.

 

foto: Damir Dervišagić


Ne menjaš se, uvek si isti, bez obzira na to što su te stigle godine.


- Izdržljiv sam, idem u teretanu, hranim se zdravo i mogu dosta da izdržim na nogama.


Kad ljudi kažu Peja, sve ih asocira na zabavu i veselje.


- Emisija „A što ne bi moglo?“ je moja lična karta. Tu sam se šalio i uvek smo mogli da čujemo dobru pesmu, a sada ćete videte i kako se snalazim vodeći „Parove“.


Zašto nisi prihvatio učešće u rijalitiju?


- Zato što sam mnogo kapara za svadbe i razna druga veselja uzeo i trebalo bi to da vratim. Prosto, moram ljudima da odem na veselja i ispoštujem to što su mi dali unapred novac. Do juna imam pogođene proslave. Zamislite ako bih sad morao da vratim te pare koje sam uzeo? Pa ja sam to potrošio, odakle da vratim?


Na „Farmi“ si učestvovao sa bivšom ženom Zlatom Petrović i njenim prvim mužem Hasanom Dudićem. Hoćemo li moći da vas očekujemo ponovo u nekom šou-programu?

 

foto: Damir Dervišagić


- Ako je narodu to interesantno, zašto da ne? Došlo je vreme rijalitija i, jednostavno, rijaliti učesnici su veće zvezde od pevača. Ako narod traži da uđemo sve troje, ući ćemo. Ali kad odradim sva veselja.


Kako komentarišeš voditelje koji su posle tebe počeli sa radom?


- Svako se bori za svoje parče hleba i svako se trudi da uradi posao najbolje što može. Narod je tu da sudi ko može, kako može i šta može. Ja tvrdim da sam jedina zvezda među voditeljima. Znači, jedina! Posle mene nema nijedne zvezde.


A Ognjen Amidžić, i kod njega u emisiji je veselo kao kod tebe?


- Odličan je momak, lepo radi svoj posao i jako je popularan. Kvalitetna mu je emisija, dolaze mu sjajni gosti. Međutim, koliko god bio dobar u tome, nije jedinstven. Čini mi se da malo kopira moj i Minimaksov način rada, pokušava da bude ja, ali ja sam jedinstven. Iako nam emisije nemaju isti pravac, jer on malo uzima od rada Minimaksa i stranih voditelja, očigledno ima svoje idole. Ja sam više vezan za estradu i muziku. Treba biti svoj.

 

foto: Dragan Kadić


Da li si pratio Minimaksov rad?


- Kako da ne, on je kralj. Jedinstven, unikatan, šaljiv. Bio je nedostižan i niko neće stići njegov humor, koji je pokazivao na jedinstven način.

 

(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Damir Dervišagić)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...