SAŠKA VREĐALA LUNU NA GAGIJEVE OČI: Ćerka ti ide iz kreveta u krevet!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

FAJT

SAŠKA VREĐALA LUNU NA GAGIJEVE OČI: Ćerka ti ide iz kreveta u krevet!

Stars -

Gagi Đogani i Saška Karan ne mogu da se ne sukobe u „Zadruzi 3“, a mnogi komentarišu da je Đogani bio daleko smireniji nego kad je ulazio s Karanovom u konflikt pre nekoliko godina u drugom rijalitiju.

Denser je pričao o svom odnosu s bivšom ženom Anabelom Atijas, a i o razlozima kraha njihovog braka, u šta se umešala pevačica. Ona ga je isprovocirala rečima da je razvod usledio zbog njegove prevare sa Anabelinom najboljom drugaricom. Gagi nije želeo da se mnogo raspravlja sa suparnicom, pa je iz džepa izvadio novac i bacio ga ka njoj. Ona mu nije ostala dužna, već je iskoristila priliku da popljuje i njegovu ćerku Lunu.

foto: Printscreen/TV pink

- Evo ti da te platim malo, da ti dam honorar. Vodite ovu budalu na posmatranje - vikao je Gagi, dok je ona pokušavala da ga pogodi flašom.

- Bežaćeš opet. Treba da mi se zahvališ što onu tvoju ćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe. Ljunara, prostitutka, koja ide iz kreveta u krevet - odbrusila mu je Saška, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako bi sprečilo mogući incident.

foto: Printscreen

(Kurir.rs / M. T. / Foto:Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja