OGNJEN AMIDŽIĆ UZVRAĆA UDARAC KOLEGI: Svi bismo mi da budemo Peja!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

A što ne bi moglo

OGNJEN AMIDŽIĆ UZVRAĆA UDARAC KOLEGI: Svi bismo mi da budemo Peja!

Stars -

Saglasan Ognjen Amidžić kaže da se slaže sa Zoranom Pejićem da nijedan voditelj nije tolika zvezda kao on

Zoran Pejić Peja u jučerašnjem intervjuu za Kurir isprozivao je Ognjena Amidžića da ga kopira i da bi želeo da bude zvezda kao on.

Iako se očekivalo da će mu autor i voditelj emisije „Ami Dži šou“ uzvrati istim udarcem, on nije želeo da se prepucava, pa je potvrdio reči starijeg kolege.

- Slažem se s tim. I mi bismo svi da budemo Peja - rekao je kroz osmeh Amidžić za naš list.

Budući da njihove emisije nemaju istu koncepciju, oni ipak nemaju razloga za rivalstvo, pa možemo da zaključimo da su se obojica malo šalili. Podsetimo, Peja je u intervjuu između ostalog rekao:

- Ja tvrdim da sam jedina zvezda medu voditeljima. Znači, jedina! Posle mene nema nijedne zvezde. Ognjen je odličan momak, lepo radi svoj posao i veoma je popularan. Kvalitetna mu je emisija, dolaze mu sjajni gosti. Međutim, koliko god bio dobar u tome, nije jedinstven. Čini mi se da malo kopira moj i Minimaksov način rada, pokušava da bude ja, ali ja sam jedinstven. Iako nam emisije nemaju isti pravac, jer on malo uzima od rada Minimaksa i stranih voditelja, očigledno ima svoje idole. Ja sam više vezan za estradu i muziku. Treba biti svoj.

Kurir / M. D.

Foto: Sonja Spasić. Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track