BANE ČOLAK OPTUŽIO ZADRUGARKU ZA AFERE SA PEVAČIMA: Nataša je bila sa Šakom i Amarom!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Opa

BANE ČOLAK OPTUŽIO ZADRUGARKU ZA AFERE SA PEVAČIMA: Nataša je bila sa Šakom i Amarom!

Stars -

Osveta Bane je, revoltiran time što je dobio korpu od Radanove, rekao kako je ona bila u šemi sa oženjenim folkerima Polumentom i Jašarspahićem, te da za to ima i dokaze

Bane Čolak tvrdi da je zadrugarka Nataša Radan bila u šemi sa oženjenim pevačima Amarom Giletom Jašarsapićem i Šakom Polumentom!

Kada se saznalo da je Nataša iskulirala Baneta, on je rešio da izvuče keca iz rukava.

Spreman da odgovara

- Verovatno joj je Amar Gile rekao da se ne druži sa mnom pošto je trebalo da idu na more pre „Zadruge“. Ja poštujem Gileta, obožavam njegove pesme, tako da, ako je to odlučio, neka je. Ja znam da je to sto posto tačno, imam dokaze. Ako je to laž, ja ću za to odgovarati. Meni je to rekao Marko Đedović, kaže da je ona to pričala nekome ovde i da se to zna napolju. Kao što je pričala za Šaka Polumentu i rekla da je Šakova menadžerka ljubomorna na nju - rekao je Bane.

- Ja to nisam rekla! Imala sam problem sa Šakovom menadžerkom, a ti ćeš da imaš problem zbog ovoga što pričaš. Napolju ćeš da imaš problem, nisi ni svestan kakav. Videćeš šta će da ti se desi! - upozorila ga je Nataša.

foto: Printscreen Instagram

Nakon što su se strasti malo smirile, Radanova i Čolak su izašli u dvorište, a zadrugarka mu je objasnila da je sa Giletom samo drugarica, kao i da joj je Šako pretio da ga ne spominje.

- Demantovala sam priče sa Šakom, ali sam na Instagramu objavila slike sa njim. Znam tog čoveka, bila sam super sa njim. Imala sam konflikt sa njegovom menadžerkom i sa njim nisam u dobrim odnosima otkako sam ušla u „Zadrugu“. Pred ulazak mi je slao poruke na Vajber, dok sam bila u studiju. Drugarica mi je prenela šta mi je napisao. Obratio mi se na ružan način i rekao da ćutim i da ga ne spominjem, ja sam rekla da neću da ćutim, ima da ga spominjem. Neću ja da budem najgora i da ga branim, a on da bude frajer. To nije u redu - rekla je ona i dodala:

O Šaku sve najgore

- Što se tiče Gileta, imam slike sa njim, i da, dobri smo. Znam ga četiri-pet godina i nisam imala ništa sa njim. Skočiću za njega, nikada mi nije pustio poruku da sam ološ, šta ja tražim ovde, da mi nije palo na pamet da ga spominjem. Zato sam skočila da ga branim. A ovog (Šaka) ne. Ovog neću da branim i, ako mi se pljuje po njemu, ja ću da pljujem. Zabole me ku*čina za njega. Ne zanima me da li ima brak, da li ima decu - kao iz topa je rekla Leskovčanka.

- Možeš li da se zakuneš da nikada ništa nisi imala sa Šakom? - pitao ju je Bane, ali je Nataša vešto ignorisala pitanje.

- Sad je on ološ za mene. Još veći nego što sam ja za njega. Za Amara ću da skočim, nisam imala ništa sa njim - rekla je ona.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pred ulazak u „Zadrugu“, Nataša je kroz osmeh pokušala da demantuje vezu sa Šakom, ali se u jednom momentu izlanula i otkrila da su možda bili zajedno.

Menadžer Jašarspahića

SVAKO IMA PRAVO DA SE SLIKA S GILETOM

Kontaktirali smo i sa Giletovim menadžerom Tonijem, koji kaže da pevač nije imao ništa sa Natašom.

- Svako ima pravo da se slika sa Giletom. Ne verujem da su te priče tačne, mislim da Gile nije trebalo da ide na more sa njom. Ja sam sa njim 24 sata dnevno, nisam ga video ni sa jednom, to su samo priče - rekao je njegov menadžer. Kontaktirali smo i sa Šakom, ali on se nije javljao na broj poznat redakciji.

Mina Vrbaški profitirala

PROBILA SE PREKO ŠAKA

Polumenti ovo nije prvi put da se našao u centru skandala zbog dovođenja u vezu sa mladom devojkom. Pre dve godine mediji su brujali o njegovom odnosu sa tada maloletnom Minom Vrbaški, kojoj je pevač navodno slao neprimerene poruke i video-snimke. Ona je to objavila na Instagramu, postala poznata i ušla u „Zadrugu“. Šako je demantovao da je imao nešto sa Minom.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track