NESUĐENA SNAJKA MUZIČARA OTKRILA: Čeda mi ne da da pevam Lunine pesme!
Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

Embargo

NESUĐENA SNAJKA MUZIČARA OTKRILA: Čeda mi ne da da pevam Lunine pesme!

Stars -

Takav je ugovor Ivana Krunić kaže da joj je rečeno da ne sme da javno izvodi numere koje je otpevala dok je bila u grupi

Bivša pevačica grupe Luna Ivana Krunić tvrdi da joj je Čeda Čvorak stavio embargo na njihove hitove, koji su je i proslavili, i da se ne usuđuje ni da ih pevuši u „Zadruzi“.

Atraktivna brineta je tokom razgovora sa cimerima pričala o periodu u grupi, ali i o vezi sa sinom osnivača grupe, Mihailom Rajičićem, sa kojim je pre nekoliko meseci raskinula.

- Sa Mihailom sam bila skoro osam godina u vezi, a u grupi isto toliko. On je producent i radio nam je aranžmane, a Čeda je radio tekst i muziku. Ja sam imala ugovor na pet godina, a kada je istekao, nisam ga produžavala, ali sam ostala u grupi - počela je Ivana, a cimer ju je pitao da li peva njihove hitove na nastupima.

- Ne smem da ih pevam - rekla je ona.

- Kako ne smeš? - pitao ju je jedan od zadrugara.

- Pa nisu to moje pesme.

- Ne možeš sada ovde da otpevaš lajv? - nastavio je on.

- Ja se ne bih usudila. Prosto, ako ti neko kaže da to ne radiš, što bih se inatila? - rekla je ona i dodala da je okončala vezu sa Mihailom pre nekoliko meseci, tačnije, da ju je on ostavio. Meni se posle toga preokrenuo život. Mislila sam da neću ući u „Zadrugu“, da se neću zaljubiti, a sve to imam - rekla je Ivana.

Kontaktirali smo i sa Čedom, koji nam je samo poručio da o tome ne može da priča.

- To su poverljive stvari iz našeg ugovora i ja o tome ne mogu da govorim. Ona je to potpisala i zna da li treba da ga poštuje ili ne. Neću da se bavim bivšom pevačicom - rekao nam je Čeda.

Kurir / J. S.

Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track