Najnovije vesti

NEMA OBOŽAVAOCE, A NI DEČKA! ČEDNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PATI U TIŠINI: Manekenka priznala kako provodi dane POSLE RASKIDA SA FUDBALEROM!
Foto: Printskrin/Instagram

niko je neće

NEMA OBOŽAVAOCE, A NI DEČKA! ČEDNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PATI U TIŠINI: Manekenka priznala kako provodi dane POSLE RASKIDA SA FUDBALEROM!

Stars

Sofija Milošević ne krije da joj je teško da nađe dečka, pa posle njenih romansi sa poznatim fudbalerima, ona je sama i posvećena poslu. Manekenka je progovorila iskreno o ljubavnom životu posle raskida sa Ademom Ljajićem.

 

- Volela bih da imam više obožavalaca, ali nemam. Uglavnom mi piše mama, ali slabo koji dečko. Ja sam skromna žena - rekla je Sofija. 

 

Na pitanje da li joj se više udvaraju sportisti nego momci koji nisu poznati javnosti, Sofija kroz smeh odgovara:

 

 

- Sportisti mi ne šalju poruke. Stvarno. Mene se muškarci plaše. Kunem se. Ne znam zašto. Ja samo izgledam krhko, ali imam dugačak jezik, pa je to problem. A uz to i boksujem. Plašljivi nemaju šta da rade sa mnom. Mislim da sam hrabra žena. Meni treba hrabar dečko - rekla je Sofija. 

 

Manekenka se priznala da nije sponzoruša, te istakla da je njen novčanik "prilično debeo".

 

- Šta će mi njegov novčanik kada imam svoj, i to poprilično debeo. Od 14. godine radim, pa mi ne treba njegov. Može jedino on da se prilepi za moj. Naravno da mi je bitno da muškarac bude uspešan i ambiciozan koliko sam i ja - navela je Miloševićeva. 

 

Prema njenim rečima, još će neko vreme biti u Srbiji, a onda pakuje kofere i ide za Ameriku.

 

- Idem za nekoliko nedelja čim se završi snimanje filma. Tamo sam 10 godina radila kao manekenka, pa se tim povodom i vraćam. A što se tiče Holivuda i snimanja filmova, videćemo. O tom - potom. Sada je samo moda fokus - zaključila je Sofija.

 

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, MV, Blic / Foto: Printscreen Instagram

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...