PRELETAČICA

RADONJIĆ I MILOŠEVIĆKA UŽIVAJU U CRNOJ GORI: Ljajićev saigrač potrošio 6.000 evra na Sofiju! SVE ZA LJUBAV NA PJENU OD MORA! (KURIR TV)

Stars -

Nemanja Radonjić (23), fudbalski reprezentativac Srbije, potrošio je 6.000 evra na sedmodnevni odmor sa Sofijom Milošević (29), koji će provesti u jednom od najluksuznijih hotela u Budva, saznaje Kurir.

Kolega manekenkinog bivšeg verenika Adema Ljajića i Miloševićka u vezi su nešto duže od mesec dana, ali to kriju od javnosti. Naš paparaco snimio ih je pre nekoliko večeri na jednom splavu u prestonici, gde su non-stop igrali zajedno i grlili se. Odmah sutradan su otišli u Crnu Goru, na već isplanirani godišnji odmor, na kojem će ostati osam dana.

foto: Instagram

- U pitanju je hotel koji je otvoren pre četiri godine na samoj obali mora, vrlo je luksuzan i zato cene smeštaja nisu male. Gosti mogu da uživaju na privatnoj plaži, na raspolaganju su im sve pogodnosti za ugodan odmor kao na najprestižnijim svetskim destinacijama.

foto: Instagram

Sofija i Nemanja su pre deset dana rezervisali apartman s pogledom na more, čija cena za jedan dan iznosi 750 evra. Za osam dana, koliko će ostati u tom hotelu, Radonjić je izdvojio šest hiljada evra - kaže naš izvor blizak paru.

foto: Instagram

Prema našim saznanjima, fudbaler je rezervisao najluksuzniji hotel u Budvi po želji svoje novopečene devojke.

- Nemanji je bilo svejedno gde će otići na odmor, sve je prepustio Sofiji. Ona je odabrala taj hotel i rezervisala aranžman, a Nemanja je sve platio, kao pravi džentlmen. On se, inače, dosta razlikuje od nje. Uzdržaniji je, ne voli da se eksponira, što se videlo i na snimku koji je procurio u javnost, na kojem ga Sofija ljubi i grli u klubu dok on mirno stoji. Bilo mu je stalo da se još uvek ne pročuje za njih dvoje jer su tek počeli da se zabavljaju, zato i ne objavljuju zajedničke fotografije sa odmora, već samo ona postavlja svoje slike na Instagram - dodao je naš izvor.

foto: Starsport©

Radonjić trenutno igra za francuski klub Olimpik Marsej, od kog je dobio 12 miliona evra za transfer, kao i za reprezentaciju Srbije. Za razliku od Miloševićeve, koja voli poznate muškarce, on dosad nije uhvaćen ni sa jednom devojkom iz javnog života.

Sve Sofijine ljubavi

Preferira bogate sportiste

Sofija Milošević ima burnu prošlost, barem što se tiče veza s poznatim muškarcima. Pažnju šire javnosti manekenka je privukla zbog ljubavi s Viktorom Troickim, često su se pojavljivali zajedno. Raskinuli su romansu jer Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu.

foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Nakon njega bila je s Filipom Živojinovićem, a veza je trajala godinu dana. Miloševićeva je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Oni su se čak i verili, ali se ubrzo ljubav ugasila. Manekenka je poslednju ozbiljnu vezu imala sa fudbalerom Ademom Ljajićem, s kojim se razišla posle tri godine zabavljanja.

foto: Kurir

Spekulisalo se takođe da je Sofija imala romansu i s Vanjom Udovičićem, kao i s milionerom Milošem Antićem i Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše.

Marija Dejanović - Ivan Ercegovčević/ foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track