NE SMEM DA RODIM DETE BAR JOŠ 2 GODINE! Prija progovorila o novoj trudnoći, a ovo BAPSKO verovanje misli da će joj pomići da dobije ćerkicu!
Foto: Ana Paunković

želi da proširi porodicu

NE SMEM DA RODIM DETE BAR JOŠ 2 GODINE! Prija progovorila o novoj trudnoći, a ovo BAPSKO verovanje misli da će joj pomići da dobije ćerkicu!

Stars -

Aleksandra Živojinović Prijović kaže da su je lekari savetovali da zbog carskog reza neko vreme ne ostaje u drugom stanju.

Pevačica kaže da bi ona i njen muž Filip voleli da dobiju devojčicu, ali da će na to morati da pričekaju do 2021.

foto: Sonja Spasić

"Doktor mi je predložio da ne ostajem u drugom stanju još dve godine zbog carskog reza. Potrudiću se da to ispoštujem jer je tako najbolje", rekla je Aleksandra i dodala da bi volela da dobije ćerkicu.

"To mi je velika želja. Zato sedim pored Aleksandra i stalno govorim "mama, mama" kako bi mu to bila prva reč. U narodu kažu, ako je prva reč mama ili baka, onda će ono dobiti sestru", rekla je pevačica.

Sin joj liči na dedu Bobu

Aleksandra je zapazila da mali Aleksandar liči na dedu Bobu.

"Filipova i moja majka ga obožavaju, isto kao i Brena i Boba. Nedavno sam posmatrala Bobu kada se igrao s njim i dok ga je držao u naručju videla sam da ima dosta sličnih između njih dvojice", dodala je Aleksandra.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Informer Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track