RAZNOVRSNO I KVALITETNO NA PRVOJ: Od danas nove sezone “Sinđelića”, “Na mestu zločina” i “Praktične žene“
Foto: Promo

RAZNOVRSNO I KVALITETNO NA PRVOJ: Od danas nove sezone “Sinđelića”, “Na mestu zločina” i “Praktične žene“

TV šou -

Gledaoci Prve televizije navikli su na odabran i kvalitetan dokumentarno-informativni, serjiski, filmski i zabavni program. Tako će biti i ove jeseni. Za početak, danas od 16.30h očekuje vas peta sezona emisije “Praktična žena”. Glumac Zoran Pajić praviće kremastu čokoladnu lazanju, a otkriće vam i svoje plesno umeće.

A svi ljubitelji domaćeg serijskog programa uživaće u novim dogodovštinama najpoznatije porodice Sinđelić. Premijerne epizode ove hit serije će se, od večeras, emitovati radnim danima u 21 sat na Prvoj.

foto: Promo

Peta sezona obilovaće brojnim, zanimljivim zapletima, preokretima i komičnim situacijama u kojima će se Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora naći pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku kako bi im pomogla oko prinove. Sreten upada u niz zavrzlama u Lilinom odsusustvu u pokušaju da porodicu održi u najboljem mogućem redu, kao da je Lila prisutna. Gojko i Tereza su i dalje zaljubljeni jedno u drugo, kao i Kasija i Rista, ali neprestano upadaju u zabune koje ih uporno razdvajaju. Gojko stiče status jutjub zvezde.

Pored glavne glumačke postave koju čine Voja Brajović, Branka Pujić, Boris Komnenić, Goran Radaković, Dragana Mićalović Miloš Klanšček, Jelena Kosara, Luka Raco, i drugi, u ovoj sezoni ekipi će se pridružiti Seka Sablić, Vesna Čipčić, Marina Ćosić, Vladimir Kovačević, Mihaela Stamenković, Mihailo Laptošević, a gostovaće i poznati jutjuber Andrija Jović (Andrija Jo).

foto: Promo

Nakon završene epizode “Sinđelića” i nove epizode serije “Žigosani u reketu” očekuje nas još jedna premijera. Od 23 sata na Prvoj (i svakog narednog ponedeljka) gledaćete novu sezonu emisije “Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem”.

Potresne ispovesti, izveštaji sa suđenja, ekskluzivne priče o kriminalu, i verodostojne rekonstrukcije zločina biće okosnica emisije i ove sezone. “Ekipa je spremna za novu sezonu. Imaćemo dosta novih stvari. A naše kamere će i dalje biti tik uz policiju, inspektore, vatrogasce, hitnu pomoć i specijalce u njihovim uzbudljivim akcijama”, kaže autor emisije Mašan Lekić.

foto: Promo

A u prvoj epizodi videćete pregled događaja koji su obeležili protekle nedelje, ali i dramatične potrage za nestalima koje su se dogodile u tom periodu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja