Najnovije vesti

8 MESECI NIKO NIJE ZNAO DA ČEKA BEBU! Nina Seničar progovorila o svadbi, trudnoći, ali i zašto će ćerki dati NESVAKIDAŠNJE IME
Foto: Profimedia

Našla pravog čoveka

8 MESECI NIKO NIJE ZNAO DA ČEKA BEBU! Nina Seničar progovorila o svadbi, trudnoći, ali i zašto će ćerki dati NESVAKIDAŠNJE IME

Stars

Voditeljka Nina Seničar u osmom mesecu je trudnoće, a ćerka koju će dobiti iz veze sa američkim glumcem Džejom Elisom zvaće se Nora.

"Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi", rekla je Nina.

Ipak, venčanje popularnog para će još morati da sačeka.

foto: Instagram screenshot

"Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način predstavlja neutralnu teritoriju između njegove Amerike i moje Srbije. Još u januaru, kada smo se verili, odlučili smo da venčanje bude na leto, kako bismo imali vremena da sve lepo organizujemo", kaže Nina.

Termin za porođaj je početkom novembra, a manekenka i voditeljka kaže da treme za sada nema.

"Prva ti meseca imala sam mučnine 24 časa dnevno. Na svu sreću, to je prošlo. Sada se odlično osećam i nadam se da će tako ostati do odlaska u porodilište".

Kurir.rs/Hello/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...