Najnovije vesti

DOK SE MOJ ŽIVOT RASPADAO, ANDREJ ME JE PSIHIČKO MALTRETIRAO! Majka sina Andreja Atijasa OPTUŽILA Anabelinog muža da POSLAO BATINAŠE NA NJU! Imao je JEDAN cilj, a on ju je SPASAO!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Dok se moj život raspadao, me je psihički maltretirao!

DOK SE MOJ ŽIVOT RASPADAO, ANDREJ ME JE PSIHIČKO MALTRETIRAO! Majka sina Andreja Atijasa OPTUŽILA Anabelinog muža da POSLAO BATINAŠE NA NJU! Imao je JEDAN cilj, a on ju je SPASAO!

Stars

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa, bila je u petom mesec trudnoće, kada ju je partner ostavio zbog Anabele Atijas. Jasmna je otkrila kroz šta je sve prolazila otkako su on i Anabela uplovili u vezu, a potom i u brak, te je ispričala da je njen bivši slao batinaše na njenu kućnu adresu.

"Pre skoro sedam godina Andrej i na imala sam savršen život i čekala sam bebu s Andrejem. Kada sam bila u petom mesecu trudnoće, on je upoznao Anabelu, a otad je moj život krenuo u novom smeru. Nikada neću zaboraviti taj osećaj", rekla je na početku Jasmina. 

foto: Printscreen/Instagram

"Dok se moj život raspadao, Andrej me je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je pretio da će mi oduzeti dete. Sin ga nije zanimao, ali ga je zanimalo da moj broj telefona da žestokim momcima koji su me zvali", ispričala je Jasmina i objasnila da je Andrej čak slao batinaše u njen rodni grad.

"Leon je imao godinu dana, kada mi je prišao jedan žestoki momak i rekao mi da se pripazim kuda se krećem. Kod njega se raspitivala grupa nasilnika iz Sarajeva i pitali su ga gde živim jer su dobili nalog da mi naude. On me je zaštitio", ispričala je Jasmina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej vi! Laku noć i lijepo spavajte. Zamislite da nečije babaroge izgledaju ovako 😂 kakvi sretnici.

Објава коју дели Jasmina Skender (@jasminaskender) дана

"Javila mi se koja me je panično pitala da li sam dobro. Ispričala mi je da se Andrej svima hvalio da sam završila u bolnici na intenzivnoj nezi i da sam sva polomljena", ispričala je Jasmina u videu. 

"Jaka sam osoba, ali te stvari su ipak ostavile trag na meni. Moj bivši je najviše zaslužan za ovo što sam postala. Očeličila sam se i sve sam mu oprostila. Andrej me je gurnuo u vatru i sada znam da za mene ne postoje granice i mogu da ostvarim sve što zamislim", ispričala je Jasmina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šteta da je ne ostavim tu 👸🏻

Објава коју дели Jasmina Skender (@jasminaskender) дана

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen/Instagram/Damir Dervišagić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...