GAGI ĐOGANI IMA VANBRAČNO DETE?! Anabela čuva njegovu najveću TAJNU, evo kako je sve ISPLIVALO!
Foto: Sonja Spasić

ŠOK!

GAGI ĐOGANI IMA VANBRAČNO DETE?! Anabela čuva njegovu najveću TAJNU, evo kako je sve ISPLIVALO!

Stars -

Gagi Đogani krije da ima dete sa nekadašnjom partnerkom M.M, koja ga je 2012. godine optužila da ju je tukao, nakon čega su se rastali.

Prema pisanju beogradskih medija, Gagi se posle skandala oko tuče smirio, jer mu je partnerka rekla da je trudna.

foto: Damir Dervišagić

On ju je posećivao krišom dok je bila u drugom stanju, a niko nije posumnjao, jer je u međuvremenu M.M. promenila adresu.

Kako se dalje saznaje, Gagi je dete često posečivao, ali niko nije obrašao pažnju s obzirom na to da novi komšiluk nije imao predstavu o tome ko je M.M partner i kome će roditi dete.

foto: Printscreen

"Kad se M.M porodila, Gagi je saznao odmah da je dobio devojčicu, ali nije pravio veliko slavlje. Sve se zabeležilo u krugu porodice, a Anabela je od početka bila upućena u celu situaciju. Sve se neko vreme zataškavalo, ali su tračevi brzo počeli da se šire onog trenutka kada su komšije u naselju u kom M.M živi počele često da viđaju Gagijevu bivšu suprugu Anabelu, koja je dolazila i vreme provodila sa M.M i decom. One bi izašle zajedno u šetnju i provodile ceo dan sa mališanima, a buvu je pustila jedna komšinica koja ih je navodno čula na terasi kako pričaju o Gagiju, pa se tako za sve pročulo", priča izvor.

"Anabela i M.M su vremenom izgradile odličan odnos, pa su postale vrlo bliske. Dok je bio u dobrim odnosima sa Anabelom, Gagi joj je više puta skretao pažnju da ne bi trebalo da se njegove bivše toliko druže, ali je ona govorila da on nema pravo da se meša u to sa kime se ona druži, a pogotovo ne bi trebalo da joj brani da se viđa sa M.M, sa kojom ima toliko toga zajedničkog", rekao je izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ/S.Telegraf, Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja