U 2019. POZNATI SE NAJVIŠE RASTAJALI: Razvedeni i srećni!
Foto: Saša Pavlić Koki, Marina Lopičić, Instagram

PreLOMna

U 2019. POZNATI SE NAJVIŠE RASTAJALI: Razvedeni i srećni!

Stars -

Ne pamti se da je u skorijoj prošlosti na javnoj sceni bilo ovoliko razvoda o kojima se danima, nedeljama i mesecima pričalo.

Izgleda da je 2019. bila kobna za one poznate ličnosti čiji su brakovi bili klimavi odranije, pa su sada samo odlučili da prekinu agoniju. Počelo je već od januara razvodom Ane Kokić i Nikole Rađena, nastavilo se zvaničnim razlazom između Ane Sević i Darka Lazića i tako redom.

Zasad je zvanično potvrđeno šest razvoda brakova, ali to nije kraj. Postoje šanse da i Nataša Bekvalac i Luka Lazukić brzo reše svoj dobro poznati status, kao i još neke javne ličnosti o kojima se dugo šuška da su pred brakorazvodnom parnicom.

Lukas i Sonja BORBA ZA PARE

foto: Damir Dervišagić

Teško je proceniti da li je Aca Lukas bio srećniji ili ipak njegova bivša supruga Sonja Vuksanović kada je 12. septembra konačno sudski okončan njihov brak. Oboje su iz sudnice izašli nasmejani i vidno srećni, željni da radosne vesti podele s medijima. - Zvanično smo razvedeni. Da ne bih dolazio na sud, sve sam pristao. Bilo je kao na pijaci, šta može drugačije da bude. Problem su bile pare. Važno je da je sve rešeno - rekao je kroz osmeh Aca, dok je Sonja poručila da joj je to najsrećniji dan i da odmah ide da slavi. Njih dvoje bili su u braku devet godina u kojem su dobili ćerku Viktoriju i ona sada živi sa Vuksanovićevom.

Nikola Rađen i Ana Kokić DALJINA UGASILA LJUBAV

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Početkom godine, pevačica i vaterpolista objavili su da se razvode posle decenije braka. Njih dvoje su otkrili da je daljina učinila svoje. Od 2017. živeli su na relaciji Beograd-Moskva, budući da je vaterpolista tamo nastavio profesionalnu karijeru. Udaljenost i ugašene emocije dovele su do odluke da na svoj desetogodišnji brak stave tačku, a papire za razvod potpisali su na Božić, nakon čega se Rađen vratio u Moskvu. Par se zvanično razveo u julu ove godine, a starateljstvo nad devojčicama pripalo je Ani. Rađen ćerke može da viđa kada god poželi, a bivši par ostao je u prijateljskim odnosima. Ana i Nikola nemaju zajedničku imovinu, pa nisu imali šta da dele. Stan koji Rađen poseduje na Voždovcu ostaje njemu i on tu boravi otkako je došao iz Moskve.

Ognjen Vranješ BRAK PUKAO ZBOG KARLEUŠE

foto: Nemanja Nikolić

Kada je početkom januara izbila afera Karleuša-Vranješ, sa sve fotografijama na kojima je poznata pevačica gola, bosanski fudbaler je u to vreme bio oženjen Danijelom Vranješ, s kojom ima ćerku. U prvi mah pojavile su se priče da ona nema nameru da se razvede od supruga i da ništa ne može poljuljati njihov odnos, međutim, već u martu se oglasila i poručila: - Razvela sam se. Mrtav je za mene - rekla je Danijela. Brak je zvanično okončan nedavno. Prema sporazumu koji su potpisali, Ognjen će mesečno plaćati 3.000 evra alimentacije, a Danijeli i ćerki pripao je i stan u Banjaluci u kojem sada žive. Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima zbog deteta.

Anabela i Andrej PONOVO BUKVA

foto: Damir Dervišagić

Posle sedam godina braka, Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas stavili su tačku na svoju zajednicu početkom septembra. Uprkos tome što su se svim silama trudili da prebrode bračne krize i brojne probleme ostave iza sebe, nisu uspeli, te je razvod bio neminovan. - Razveli smo se... Nismo uspeli. Borili smo se kao lavovi i sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, samo mi je važno da ona bude OK. Mi već duže vreme ne živimo zajedno, ali smo tek pre dve nedelje zvanično razvedeni - rekla je Anabela.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević Foto: Saša Pavlić Koki,Marina Lopičić,Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track