LUNA ĐOGANI UZVRATILA UDARAC! Ove reči uputila je Katarini Grujić?! ŠOK PORUKOM podigla je ogromnu prašinu!
Foto: Printscreen/Magazin In

bez dlake na jeziku

LUNA ĐOGANI UZVRATILA UDARAC! Ove reči uputila je Katarini Grujić?! ŠOK PORUKOM podigla je ogromnu prašinu!

Stars -

Luna Đogani više puta isticala je da je zluradi komentari ne dotiču, ali izgleda da nakon reči Katarine Grujić nije odolela a da se ne oglasi.

"Pričate o meni? Divni ste... Ja o vama neću, ne radim promocije", poručila je kraj jedne od najnovijih fotografija na instagramu ona, ali nije otkrivala kome je tačno upućen taj komentar.

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, Katarina Grujić bez dlake na jeziku istakla je da "rijaliti pevače" ne smatra svojim kolegama i da t oneće ni činiti sve dok "ne budu imali svoj bend i snimali ozbiljne pesme".

"Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo", bile su Katarinine reči za Svet, zbog kojih su mnogi fanovi došli do zaključka da se Đoganijeva i oglasila na društvenim mrežama.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Magazin In

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja