MITROVIĆ O NOVOJ SERIJI: Crveni mesec je ispunio sva moja očekivanja!
Foto: Ana Paunković

Oduševljen

MITROVIĆ O NOVOJ SERIJI: Crveni mesec je ispunio sva moja očekivanja!

Stars -

U pozorišnoj sali u kompleksu „Zadruge“ novinarima je juče premijerno predstavljena visokobudžetna serija „Crveni mesec“, čije će emitovanje početi u ponedeljak na TV Pink.

Deo glumačke ekipe stigao je pre projekcije, ali i producent Željko Mitrović, koji je nestrpljivo čekao da pogleda najambiciozniji projekat TV Pink.

- Ovo je bilo apsolutno u skladu s mojim očekivanjima - izjavio je Mitrović nakon što je pogledao s novinarima prve dve epizode.

foto: Vladimir Šporčić

Glavni glumac Miloš Đurović, koji uz Ivanu Dudić igra glavnu ulogu u seriji, pomno je pratio na platnu kadrove koje je sa kolegama snimao po 12 sati dnevno. On se povremeno smeškao, a nakon završetka emitovanja otkrio je za Kurir kako vidi sebe na platnu.

- Pod utiskom sam. Malo mi je bilo čudno da gledam sebe - kratko je poručio jureći na dalje snimanje „Crvenog meseca“.

foto: Ana Paunković

Kako se Miloš, kao oficir Nikola Stanimirović, zaljubljuje na prvi pogled u ćerku austrijskog atašea Sofiju, koju igra Dudićeva, ljubavna radnja već u prvoj epizodi dobija veliki značaj. Mihajlo Jovanović igra u seriji Aleksandra Karađorđevića, a nakon projekcije takođe je dobio pohvale zbog glume.

foto: Sonja Spasić

Kurir / N. M.

Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track