MIRKA BI DA POMEŠA TRADICIJU I MODERNO: Vasiljevićeva Vujadina zna od kada je bila mala, imaju 3 dece, a evo kakva će im biti SVADBA!
Foto: Damir Dervišagić

ODLUČILA ŠTA ŽELI

MIRKA BI DA POMEŠA TRADICIJU I MODERNO: Vasiljevićeva Vujadina zna od kada je bila mala, imaju 3 dece, a evo kakva će im biti SVADBA!

Stars -

Mirka Vasiljević redovno odgovara na pitanje kada će se udati, a sada je priznala kakve svadbe joj najviše prijaju.

Glumica je godinama u vanbračnoj zajednici sa Vujadinom Savićem, sa kojim ima troje dece, a opisala je kakva venčanja voli da poseti.

foto: Dragana Udovičić

"Iskreno, ja volim miks tradicionalne i moderne svadbe. Da od svega bude pomalo, da bude sa merom i sa ukusom. Država nam je vrlo bogata običajima i ne vidim razlog zbog čega ih ne iskoristiti. Na koju god svadbu da odem, stvarno se lepo provedem, upravo zbog pozitivne energije i lepog povoda, slavi se nečija ljubav, tako da poštujem svačiji izbor", rekla je Mirka.

S obzirom na to da nije pravila svadbu, otkrila je i koje bi običaje usvojila.

"Sutra, kada budem pravila svadbu, svakako da bi kao konsultanti bili uključeni i moja i njegova porodica, pa bih od njih saslušala neke njihove ideje i iskustva, a verovatno od toga nešto usvojila... Uvek kažu da je najzanimljiviji onaj običaj kada se vesele kod mladoženje kući, pa onda idu po mladu, tako da će to skupljanje sigurno biti. Kupovina mlade je isto vrlo zanimljiva kako za snimak, tako i za neke šale, što bih rado usvojila", izjavila je.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja