OGLASIO SE EMOTION: Daniel Kajmakoski nije asocirao na bilo kakav simbol, pokazivao je nokte u raznim pozama
Foto: Damir Dervišagić

sporna poza

OGLASIO SE EMOTION: Daniel Kajmakoski nije asocirao na bilo kakav simbol, pokazivao je nokte u raznim pozama

Stars -

Dok je sušio nokte pripremajući se za nastup u "Tvoje lice zvuči poznato", makedonski pevač Daniel Kajmakoski prekrstio je ruke u položaj albanskog dvoglavog orla. Tim povodom oglasila se i produkcija "Emotion" koja stoji iza ovog projekta.

"Daniel je u šminkernici tokom pripreme za žensku ulogu Tejlor Svift u 2. epizodi, pred kamerama i fotoaparatima pokazivao svoje nalakirane nokte u raznim pozama ruku i prstiju, a baš ova je izvučena i objavljena, te stavljena u pogrešan kontekst. Danielu‎ nikako nije bila namera ništa osim pokazivanja transformacije u ženu, kao ni asocijacija na bilo kakav simbol" - stoji u saopštenju Emotion-a.

foto: Damir Dervišagić

Da podsetimo, kako je Kurir izveštavao, Daniel Kajmakoski bio je vidno raspoložen na setu, pa se sve vreme smeškao i zabavljao, a kako bi potpuno ušao u lik popularne pevačice Tejlor Svift, on je nalakirao nokte, a dok ih je sušio, prekrstio je ruke tako da je podsetio na pokrete Đerdana Šaćirija, švajcarskog fudbalera, koji je takvom gestikulacijom svojevremeno proslavio pogodak protiv Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track