Najnovije vesti

CECA KITIĆ UDARILA KULIĆKU GDE JE NAJVIŠE BOLI: Ti si kriva za Miljanine probleme!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Sukob

CECA KITIĆ UDARILA KULIĆKU GDE JE NAJVIŠE BOLI: Ti si kriva za Miljanine probleme!

Stars

Kulićke i rukometašica se žestoko posvađale, pa nakon što je Nišlijka rekla zadrugarki da potraži stručnu pomoć, ova je udarila na njenu ulogu majke

Sukob između Cece Kitić i Marije Kulić ne jenjava.

- U nekim stvarima vas razumem kao majku, u nekim ne. Smatram da ste kao majka krivi za neke stvari. Ti kriviš Miljanu za nešto, mada ima nekih stvari koje je ona uradila, a ti si kriva - rekla je Ceca, što je Mariju iznerviralo.

- Pravila si face kada je Miljana pričala. Ko si ti da pričaš o nama, a ne poznaješ nas? Ko te je šta pitao? Nešto nije u redu s tobom - rekla joj je Kulićka, a Ceca je poručila:

- A tvoja dijagnoza, koja je? Klimaš glavom, neurotični pokreti. Ja nemam terapiju.

- Ti pričaj o svom psihičkom stanju jer i pticama na grani je jasno da sa tobom nešto nije u redu. Po tvojim mimikama, gestikulaciji, gubiš stvari. Možeš da odeš na jedan razgovor - poručila joj je Marija, a Ceca je opet udarila na nju:

foto: Printscreen

- Ja imam dve ćerke, nijedna nema problem kao Miljana. A najveći problem ste vi! Mariju je onda rekla Ceci da je našla mlađeg dečka da finansira nju i njenu decu.

- Ti živiš u rijalitiju i čitaš svašta. Ja tom čoveku ne znam ni ime, samo nadimak. Bili smo zajedno u društvu dva puta i on je rekao kako će da me ženi, da sam ja lepa i šlank, gospođo Marija! - rekla je Ceca aludirajući na njihovu kilažu, a Miljana joj je odgovorila:

- Gospođo, muškarci vole bujne grudi, zadnjicu.

Kitićeva je tada podsetila Miljanu da je i njen dečko kao najzgodnije u „Zadruzi“ izabrao mršave devojke.

- Ima koji vole suvo p... i koji vole da ljulja. Kako je tvoj Zola izabrao sve mršave devojke za najzgodnije - odgovorila joj je Ceca, a Miljana je zaćutala.

foto: Printscreen

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...