Najnovije vesti

MAMU TI, NAŠLA SI MOJU ŽENU DA ZAVODIŠ! SUZANA BILA U VEZI SA UDATOM! Rukometašicu RAZJARENI muž namamio pa nastala OPŠTA MAKLJAŽA: Sva krvava i pocepana ĆUBELA šmugnula iz stana!
Foto: Sonja Spasić

voli lepe žene

MAMU TI, NAŠLA SI MOJU ŽENU DA ZAVODIŠ! SUZANA BILA U VEZI SA UDATOM! Rukometašicu RAZJARENI muž namamio pa nastala OPŠTA MAKLJAŽA: Sva krvava i pocepana ĆUBELA šmugnula iz stana!

Stars

Suzana Ćubela svojevremeno je odlepila za udatom ženom, zbog koje umalo nije stradala. Bivša rukometašica nikada nije krila da je zainteresovana za isti pol, te da su upravo žene njena slabost i mana.

Aktuelna zadrugarka predstavila se publici u prilično smelom izdanju, pa su mnogi bili u zabludi da li je u pitanju muškarac ili žena. Ova Valjevka, koja ima 34 godine, u svom rodnom mestuje ostala upamćena kao srčana i veoma emotivna, ali često nerealna kada je izbor partnerki u pitanju.

foto: Printscreen

"Suzana je uvek imala lepe devojke, one za kojima se okretao ceo grad. Nikome nije bilo jasno šta vide na njoj i zašto su se odlučile baš za nju jer ona nije lepa, nije ni zgodna, a mnogima je iritantna baš zbog svog imidža i ponašanja. Iako je uvek bila sa mladim i slobodnim devojkama, Ćubela je pre nekoliko godina odlepila za ženom koja je bila udata. Ma to je bilo fatalno po nju - kaže odlično obavešten izvor.

Kako dalje navodi sagovornik, njih dve upoznale su se na jednom prijemu i Suzana je odmah znala da je to ljubav na prvi pogled. Iste veče je počela da  spopada tu ženu, da navaljuje na nju, iako nije znala ništa o njoj. Rizikovalaje, nije joj odolela. Njena izabranica se prvo opirala jer nije bila gej seksualnog opredeljenja i nikada nije imala ništa sa ženama, ali je Ćubela bila toliko uporna i navalentna da nije bilo šanse da ne padne na njene napade i agresivne poruke koje joj je slala. Malo pomalo i  Ćubela je lagano počela da ostvaruje svoj cilj. Udata žena je počela da pada na njen šarm, ali i na njenu pažnju, kao i na poklone koje joj je rukometašica darivala. Iako je znala da je ona udata, mislila je da njen muž nikada neće otkriti šta mu žena radi iza leđa i to da ima devojku sa kojom se švaleriše. Ipak, jednog dana muž je primetio da se nešto čudno dešava sa njegovom ženom, počeo je da joj pretura po stvarima i telefonu i saznao je šokantnu istinu. Poludeo je i smislio je kako da naudi Ćubeli - tvrdi izvor.

Muž ju je, kako saznajemo, pozvao preko ženinog telefona kod njih u stan, uz poruku da je sama i da joj muž nije kod kuće. Ćubelaje došla u stan, u kome ju je sačekao razjareni muž.

- Mamu ti je*em lezbijsku, našla si moju ženu da zavodiš. K*rvo bolesna, sad ću ti je*ati mater - vikao je muž. Kako su nam potvrdili saradnici, usledili su haos i tuča! Ćubela se navodno tukla kao muškarac i muž njene devojke je zadobio opasne povrede.

Pobegla je iz stana sva krvava i pocepana, a na svoju ljubav je zaboravila istog momenta. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/S.telegraf/ Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...