DEDA ERA JEDINI JE PODRŽAO NEVALJALOG UNUKA! A tek on što je nizao skandale: Psovao, skidao se pa prilazio I PO NEKOLIKO DECENIJA MLAĐIM! ŠOK!
Foto: Marina Lopičić

SVI PRIČAJU O OVOME

DEDA ERA JEDINI JE PODRŽAO NEVALJALOG UNUKA! A tek on što je nizao skandale: Psovao, skidao se pa prilazio I PO NEKOLIKO DECENIJA MLAĐIM! ŠOK!

Stars -

Era Ojdanić odmah je skočio da bude podrška unuku Urošu, kojeg je prostitutka navodno nedavno oralno zadovoljavala uživo u "Parovima". Vrela akcija podigla je celu Srbiju na noge, koja se brzo prisetila i brojnih folkerovih rijaliti skandala.

Era je u "Velikom bratu" učestvovao dva puta, a njegovo takmičenje u ovom rijalitiju obeležio je čitav niz spornih situacija. Svađao se sa mnogim učesnicima, psovao kao kočijaš, te je važio za jednog od "problematičnijih" takmičara. Takođe, pamti se i njegov izliv besa zbog stiropora, odnosno "stiropola" - kada nije mario za svoje postupke, što je ostavilo sve u šoku.

Divna Karleuša i Lepa Lukić su se žestoko svađale sa njim, dok su pojedini učesnici isticali kako "uživa da provocira druge".

Bio je i u četvrtoj sezoni "Farme", kada je postupcima ostavljao javnost u neverici.

"Znate li šta sve devojčice rade da bi bile sa mnom, a što i ne bi? Izađu sa mnom u grad i lepo se provedu. Znate li da sam ja bio sa devojčicom koja je bila u drugom polugodištu osmog razreda? Bili smo u vezi šest godina", zgranuo je Era svojevremeno, a kako se navodi, tada je to rekao zaboravivši da rijaliti kamere prate sve i stalno.,

"Farmu" je tada bio napustio jer mu je tašta bila bolesna, o čemu se i te kako pričalo.

foto: Damir Dervišagić

Ojdanić je svojevremeno bio i takmičar "Parova", a tada je često bio oskudno odeven i nije se libio da se približi učesnicama koje su po nekoliko decenija mlađe od njega.

foto: Printscreen Kurir TV

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja