POSLE SRAMNOG ČINA ISPLIVALE TAJNE IZ PORODIČNE KUĆE! Uroš Anđelić je još kao dete gledao MINIĆE I ŠTIKLICE kako obleću oko DEDE OJDANIĆA: Moj unuk je moja škola!
Foto: Happy screenshot

kao PRESLIKANI

POSLE SRAMNOG ČINA ISPLIVALE TAJNE IZ PORODIČNE KUĆE! Uroš Anđelić je još kao dete gledao MINIĆE I ŠTIKLICE kako obleću oko DEDE OJDANIĆA: Moj unuk je moja škola!

Rijaliti -

Šok akcija između Erinog unuka Uroša Anđelića i prostitutke Vide Kokić, koja se odvila naočigled svih u vili "Parova", još uvek je goruća tema. Iz tog razloga i stari vuk ponovo se našao u žiži interesovanja jer je svom unuku pružio punu podršku. Međutim, kako se navodi, to i nike za čuđenje jer su "kao preslikani" - a o tome svodoče identični šabloni njihovog ponašanja.

Era Ojdanić je, naime, više puta pričao da ni sam ne zna sa koliko je žena bio, ali iskustva je rado delio sa sinom svoje ćerke, Urošem Anđelićem, koji je još od malih nogu u svom domu gledao "miniće i štiklice koje obleću oko dede".

Za pedeset godina svoje karijere, pevač se našao u moru skandala koji su oblikovali njegovu sliku u javnosti i debelo zatresli njegov lik i delo.

foto: Happy screenshot

Era Odjanić je bez blama, sa ponosom, izjavio da je 1984. godine u Zagrebu "delio" devojku sa Borom Drljačom. Iako nije želeo da iznese baš sve detalje Era je kroz smeh pričao o "dogodovštini" koju je doživeo sa svojim kolegom.

Takođe, pevač je svojevremeno, nakon što je u javnost izbio incident koji se dogodio u njegovom porodičnom domu, a čiji su glavni akteri bili njegov sin Dragutin Ojdanić i Jelena Petrović, izjavio da njegov sin "nije nasilnik" , uprkos lekarskom izveštaju na kome jasno piše da je Dragutin naneo lakše fizičke povrede svojoj supruzi Jeleni.

"Došlo je do tog incidenta, sve je istina. Njih dvoje već godinama ne žive zajedno, oboje žive svoje živote. Moj sin nije nasilnik, on se nikad u životu nije pobio, nikad nije podigao ruku ni na jednu ženu. Apsolutno sam siguran u to. U ovom slučaju će i jedno i drugo da snose posledice. Mogli su lepo da okončaju svoju vezu i da stave tačku na to", rekao je Ojdanić tom prilikom.

Policija je tada izašla na lice mesta, a Jelena Petrović je donela izveštaj iz Urgentnog centra u kom stoji da je zadobila lakše telesne povrede.

On je tada pokušao da opravda svog sina koga je tadašnja supruga Jelena uhvatila u krevetu sa drugom ženom, te je rekao kako je ona zapravo ta koja je započela tuču.

"Dragutin ima video nadzor i sve je snimljeno. Vidi se kako ona njega gura i udara ga po glavi. On je samo bio taj koji je smirivao situaciju kako Jelena ne bi napala tu devojku. On nije nikog napao. Njoj su vrata te kuće uvek bila otvorena, ona dođe presvuče se i to, ali ne živi tu već kod roditelja u Resniku", rekao je Era Ojdanić i tada ispričao da ih je oboje isterao iz kuće.

foto: Marina Lopičić

Krajem 2018. godine isplivao je snimak na kome Era Ojdanić navodno govori "prljavštine" maloletnoj devojci, želeći da je odvuče u krevet. Međutim, priča se da to nije bio prvi put da je optuživan za polno nasilje i zlostavljanje, kao i na primoravanje na odnose. Ono što je najstrašnije je to da su njegove mete, uvek bile maloletnice.

Pevač je pored zavođenja maloletnica poznat i po skidanju, koje je takođe više puta zabeleženo na internetu. On se jednom prilikom skinuo u donji veš i jurio voditelja po studiju, a zajedno sa Ivanom Gavrilovićem skinuo se potpuno nag, pa je tada čitava javnost bila u prilici da vidi njegovu "muškost", po prvi put.

foto: Damir Dervišagić

Njegov unuk Uroš i učesnik osme sezone rijalitija "Parovi" više puta je govorio o tome kako je često viđao maloletnice u krevetu svog dete, ali nikada nije potvrdio da su one i njegov deda imali odnose.

"Više njih mi je pravilo doručak, to su sve moje vršnjakinje, dosta su mlađe od mog dede. Šta je on sa njima radio u krevetu to ne znam ni ja", pričao je on.

Era je takođe ponosan na svog unuka, pa je tako pred njegov ulazak u rijaliti izjavio da jedva čeka da ga vidi u "osvajanju žena".

"Moj unuk je moja škola, tako da ćete da vidite kako pravi zavodnik barata sa ženama! Uroš će uvek za sve da ima moju podršku, a normalno je da ću da ga hrabrim da počne da osvaja žene! Bolje to nego da se bije i svađa po rijalitiju. Mene već svi poznajete, ja sam stari vuk i možda se i za mene nađe neka teta sa kojom ću da se provodim u 'Parovima'. Ostaje da vidimo", rekao je folker u jednom intervjuu pre nego što je njegov unuk ušao u rijaliti vilu u Zemunu.

Podsetimo, nakon skandala Uroš je ispričao kako je sve bio šou te da se između njega i Vide ništa nije desilo, već da je tako samo izgledalo.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja