DRAME POZNATIH OD KOJIH ĆETE DA SE SMRZNETE! Oni su sa svojim partnerima imali HAOTIČNE OKRŠAJE, a u jednom slučaju došlo je i DO SMRTI!
Foto: Instagram, youtube, Nemanja Pančić

SVI PRIČAJU O OVOME

DRAME POZNATIH OD KOJIH ĆETE DA SE SMRZNETE! Oni su sa svojim partnerima imali HAOTIČNE OKRŠAJE, a u jednom slučaju došlo je i DO SMRTI!

Stars -

Nakon raznih spekulacija o burnom raspletu veze bivših supružnika Kije i Slobe, mnogi su "potegli" priče o brojnim drugim poznatim ličnostima, koje su doživele strašne drame sa njihovim partnerima.

Na primer, publika i te kako pamti trenutak kada je Gagi Đogani otvoreno govorio o nasilju nad nekadašnjom suprugom Anabelom. Najviše detalja izneo je tokom boravka u "Farmi", a Anabela je ovo u par navrata potvrdila, dok se o sličnim problemima u njenom drugom braku samo polemisalo.

foto: Damir Dervišagić

Vest da je nekada poznati voditelj Vladimir Stanojević tukao svoju verenicu Anu Mariju Žujović je odjeknula u medijima pre nekoliko godina, kada je ona na Fejsbuku objavila fotografiju sa porukom da je pretučena i napomenom da nije u pitanju kampanja protiv nasilja nad ženama. Vladimir se malo posle skandala preselio u Ameriku.

Luka Lazukić osuđen je u aprilu ove godine na osam meseci zatvora i tri godine uslovno zbog lakših telesnih povreda nanetih tadašnjoj supruzi, pevačici Nataši Bekvalac, nakon samo četiri meseca od porođaja. Pevačica se nakon donošenja presude emotivnim rečima obratila javnosti:

"Danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobede ljubavi za mene i moju decu. Volim vas."

foto: Printscreen Tv Prva

Učesnici "Zadruge", pevačica Nadežda Biljić i maneken Tomislav Panić nedavno su se žestoko posvađali, što je kulminiralo fizičkim obračunom. Bivša takmičarka "Zvezda Granda" završila je sa povredama koje su šokirale sve. Malo potom, saznalo se da je trudna sa Tomom, te da mu je oprostila batine. Ovaj njen potez naišao je na lavinu komentara.

foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

Pamti se, takođe, i napad Adila Maksutovića na izabranicu Anu, ćerku folkera Džeja Ramadanovskog. Uprkos ovom skandalu njih dvoje su ostali zajedno.

Slučaj pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode posebno je potresao Srbiju. U centru svega bili su strast, nasilje i ljubomora. Burna ljubavna veza punila je naslovne strane tabloida, sa čestim svađama koje su umele da se završe i pesnicama, ali posle kojih je uvek sledilo pomirenje. Međutim, jednog dana se sve završilo strašnije nego što je iko mogao da pretpostavi - kada je Filip ubio Kseniju, pa zatim i sebe, o čemu su pisali i inostrani mediji.

foto: Printscreen You Tube

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot, Youtube screenshot, Nemanja Pančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja