ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 €: Milica Pavlović najstrašnije isprozivala Radu Manojlović, pa se pohvalila LUKSUZOM, a prvi komšija joj Novak Đoković
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Rat NA ESTRADI!

ONA SPAVA U KOLIMA, A JA U STANU OD 300.000 €: Milica Pavlović najstrašnije isprozivala Radu Manojlović, pa se pohvalila LUKSUZOM, a prvi komšija joj Novak Đoković

Stars -

Milica Pavlović poručuje Radi Manojlović da nastavi da spava u svom džipu od 50.000 evra i da može samo da sanja o novom stanu od 300.000 evra!

Pevačica je nedavno kupila stan od 90 kvadrata u jednom ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu. Trud se isplatio i dok se Manojlovićeva skoro ponovila "rendž roverom", Pavlovićeva se ne potresa što ona još nema automobil u svom vlasništvu.

foto: Nemanja Nikolić

"Rada može da spava u kolima, a ja ću u svom stanu. Svako bira gde će zaspati. Evo, ja nemam automobil, ali zato imam krov nad glavom", potkačila je Milica koleginicu i nastavila da se hvali:

"Napokon sam se uselila u stan. Sada mogu da kažem da su mi se trud i rad konačno isplatili. Sav novac koji sam zaradila od trećeg albuma uložila sam u ovu nekretninu. Prvi koji su mi kročili u stan bili su baka i deka. Nazdravili smo domaćom rakijom meni za useljenje. Njihovi izrazi lica kada su videli kako sam se lepo skućila vrede više od celog tog stana".

Folk zvezda je stan platila 270.000 evra, a 30.000 je uložila u njegovo opremanje. Prve komšije su joj pevač Saša Kovačević i teniseri Novak Doković i Filip Krajinović. Milica nas uverava da ovog poslednjeg još nije srela, iako se šuška da su u tajnoj vezi.

foto: AP

"Zaista nisam srela Filipa. Da li mi je on pomogao oko selidbe? To njega pitajte".

foto: EPA/Claudio Bresciani/TT

Ne zna ni da kuva

S druge strane, Pavlovićeva priznaje da se redovno viđa sa Breninim sinom Stefanom Živojinovićem. Stefan i ja se uglavnom nalazimo u jednom lokalu blizu moje zgrade. Nisam ga još uvek zvala u goste. Neznam da kuvam, tako da mogu samo u neki restoran da ga odvedem- priča Milica i dodaje:

- Ne želim javno da govorim o svom privatnom Životu. Mogu samo da kažem da sam srećno zaljubljena

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track