ŽIKA ŠARENICA POSTAO BEOGRAĐANIN NA VODI: Voditelj kupio stan na obali Save
Pogled na reku... Žika Nikolić, Foto: Zorana Jevtić

Skućio se

ŽIKA ŠARENICA POSTAO BEOGRAĐANIN NA VODI: Voditelj kupio stan na obali Save

Stars -

Elitni kraj: Nikolić se ovih dana useljava u svoju novu nekretninu, a dobrodošlicu su mu poželele komšinice, pevačice Violeta Viki Miljković i Danijela Vranić

Žika Nikolić nedavno je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a za njega je izdvojio, kako tvrde izvori, oko 150.000 evra.

Jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji ovih dana ima mnogo obaveza, ne samo sa snimanjem emisija na TV Pink,nego i sa useljenjem u novi dom, u kojem će živeti sa suprugom Zoranom.

Zgrada u kojoj je Žikina nekretnina je tek završena i nalazi se svega pedesetak metara od reke Save. Baš na tom mestu sreli smo se s Nikolićem prethodne nedelje, kada nam je i otkrio da je postao stanovnik luksuznog naselja u srcu Beograda.

- Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - rekao nam je Žika, koji je, kao i uvek, izdvojio vreme za našu ekipu i fotografisao se u svom novom okruženju.

Beograd na vodi polako postoje stecište poznatih ličnosti, s obzirom na to da je dosta njih u tom naselju pazarilo nekretnine. Među njima je i Viki Miljković, vlasnica tri velika stana u prvoj zgradi koj je izgrađena. Ona je bila oduševljena kada smo joj saopštili da je Žika njen novi komšija.

- Stvarno, pa to je lepa vest. Žika je moj drug 30 godina, naravno da mi je drago što ćemo biti komšije. Hvala vam što ste mi javili - rekla nam je Miljkovićeva.

Sa njima će  piti kafu... Danijela i Viki
Sa njima će piti kafu... Danijela i Vikifoto: Kurir

I Danijela Vranić, koja je takođe kupila stan u tom naselju, kaže da je srećna što će konačno upoznati Žiku Šarenicu.

- On mi jedan od najomiljenijih voditelja. Nikad nisam imala priliku da ga sretnem, ali rado ga gledam na televiziji. Sad kad postajemo komšije, sigurno je da ćemo se viđati, a možda popijemo i kafu, kao prave komšije - izjavila je Vranićeva.

Ostao bez jedne nekretnine

KUPIO STAN, PA GA IZBACILI

Pre tri godine Žika Nikolić nasilno je ostao bez stana koji su on i supruga Zorana kupili na Paliluli. Iako su ga uredno platili, morali su da se isele jer je investitor imao neregulisane odnose s firmom koja je gradila zgradu.

- Stan u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli kupili smo 1995. od investitora tako što smo mu dali stan od 26 kvadrata i doplatili 24.000 maraka. Šest godina kasnije investitor nas je uveo u posed. Posle desetak dana došli su neki ljudi iz Omladinsko-sportskog društva, koji su bili partneri s firmom za izgradnju, i izbacili nas iz stana - rekao je tada voditelj.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja