ŠKORIĆEVA VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI: I Mira obožava da se pući!
Foto: Marina Lopičić

Paparaco

ŠKORIĆEVA VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI: I Mira obožava da se pući!

Stars -

Ptičica: Pevačicu smo pred večerašnji koncert u Beogradu uslikali dok je bila na pauzi s prijateljem, a sve vreme je pravila selfije

Mira Škorić poslednjih nedelja ima mnogo obaveza, ali njen privatni život ne trpi! Pevačicu smo uslikali juče u centru grada dok je pravila pauzu između proba za večerašnji koncert, a izgleda da se stresa i umora oslobađa kafom i selfiranjem!

foto: Marina Lopičić

Da je uprkos haosu koji ima poslednjih nedelja dobro raspoložena, videli smo na prvi pogled jer se sve vreme zabavljala, pričala šale i smejala se naglas, ne mareći za poglede ostalih. Tokom razgovora s prijateljem, Mira je od njega pozajmila naočare za sunce i kapu, a potom uzela telefon i počela da pravi selfije. Sve to ne bi bilo čudno da pevačica nije u jednom trenutku počela da se pući, ali ubrzo smo shvatili da se samo dobro šali. Mira je nakon nekoliko napravljenih fotki počela da se smeje, a zasmejala je i sve oko sebe, i čak dobila i komplimente da joj „pućenje odlično stoji“.

Treba joj kačket  za slikanje... Mira Škorić
Treba joj kačket za slikanje... Mira Škorićfoto: Marina Lopičić

Kad se dobro našalila, Škorićeva je prešla na posao, pa je s prijateljem nastavila da priča o koncertu i organizaciji. Nakon sat vremena provedenih u kafiću Škorićeva je skočila i shvatila da je očekuju obaveze, pa je žurno napustila lokal.

Kurir.rs/J. S. Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track