PRE FUDBALERA SOFIJA JE 3 GODINE LJUBILA NJEGA! Stalno je pričala kako dečko ima manire i obožavala je to što je UVEK ZNAO ŠTA HOĆE!
Foto: Damir Dervišagić

DETALJI

PRE FUDBALERA SOFIJA JE 3 GODINE LJUBILA NJEGA! Stalno je pričala kako dečko ima manire i obožavala je to što je UVEK ZNAO ŠTA HOĆE!

Stars -

Vezu Sofije Milošević i Adema Ljajića nema ko nije pratio s punom pažnjom. Toliko čak da se mnogi i ne sećaju da je pre njega ljubila Filipa Živojinovića. Manekenka je često umela da istakne kako joj se kod njega najviše sviđa to što ima manire, te što zna šta želi u život.

Njih dvoje bili su zajedno tri godine.

Pre nego što je stupila u romansu sa njim, Sofija je, navodi se, bila sa Viktorom Troickim. Veza na daljinu, pak, nije im prijala, pa su se zato i razišli, pričalo se tada. Inače, trogodišnja veza sa Ljajićem iz istog razloga je raskinuta.

"Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno", rekla je Storiju manekenka tada, pa nastavila: "Mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje."

foto: Profimedia

Sada, Sofija Milošević uplovila je u ljubavnu vezu sa fudbalerom Lukom Jovićem, koji je početkom ove godine dobio dete sa Anđelom Manitašević. Kako se navodi, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije bile su obostrane.

"Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i odlučili da otpočnu romansu", rekao je izvor blizak paru, koji ove navode i dalje ne komentariše javno.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja