TARU NI ROĐENA MAJKA NE VOLI?! PONAŠA SE PREMA NJOJ KAO DA SU KOMŠINICE! Drugarica je raskrinkala: Nju su dobili van braka, žena sad ŽIVI NA ZLATIBORU?
Foto: Printscreen

strašno

TARU NI ROĐENA MAJKA NE VOLI?! PONAŠA SE PREMA NJOJ KAO DA SU KOMŠINICE! Drugarica je raskrinkala: Nju su dobili van braka, žena sad ŽIVI NA ZLATIBORU?

Stars -

Iako je nedavno otpočela romansu sa Matejom Matijevićem, privatan život Tare Simov i dalje privlači najveću pažnju. Drugarica kontroverzne zadrugarke progovorila je o njenim roditeljima, te tome kako su je dobili van braka. Sada, majka je, navodno, i ne voli, već imaju "komšijski odnos".

Prema rečima iste drugarice, Tarin otac je 20-30 godina mlađi od njene majke, i živi u Makedoniji sa drugom ženom. Sestre koje spominje u rijalitiju ima sa očeve strane.

"Tarin tata je uvek, od kada ja znam Taru, živeo u Makedoniji. Dvadeset, trideset godina je mlađi od njene mame. On ima novu ženu u Makedoniji i ima troje dece sa njom. Kada Tara u 'Zadruzi' kaže - Imam dve mlađe sestre, misli na mlađe sestre od tate. Mama je starija, mislim da oni čak i nisu bili u braku, nego da su Taru dobili ovako, van braka", tvrdi njena drugarica koja je insistirala da ostane anonimna.

"Od mame ima mnogo starijeg brata. On ima 30 i nešto godina. Njena mama se ceo život bavila nekim radnjama... Tarina majka živi sada na Zlatiboru i oglašava se na njenim fan stranicama. Izgleda kao da je voli, ali je ne voli. Mi kada smo bile male i kada sam odlazila kod njih u stan, Tarina majka se prema njoj ponašala kao da su komšinice, a ne kao majka i ćerka", iznela je šokantne detalje ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja