TARA JE DANIMA NOSILA MAKAZE SA SOBOM, A ONDA JU JE SALETELA I ISKASAPILA JOJ LICE?! Bilo je krvi na sve strane: Isplivali STRAVIČNI DETALJI!
Foto: Printscreen

ŠOK

TARA JE DANIMA NOSILA MAKAZE SA SOBOM, A ONDA JU JE SALETELA I ISKASAPILA JOJ LICE?! Bilo je krvi na sve strane: Isplivali STRAVIČNI DETALJI!

Stars -

Tara Simov važi za najkonfliktniju u "Zadruzi 3", a kako se navodi, iako je i sama pretrpela nasilje, nimalo nije mirna i naivna. Ona je, kažu, pretrpela vršnjačko nasilje u osnovnoj školi te odatle vuče traume, a izvor blizak njoj otkrio je sve detalje njenog teškog detinjstva.

"Pošto je mršava i ima sitnu glavu, uši joj deluju duplo veće, pa ju je društvo u osnovnoj prozivalo 'Dambo'. Tara nikako nije mogla da im oprosti", prenosi Alo izjavu izvora sa Sveta: "Danima je nosila makaze u rancu, a na prvu devojčicu iz te grupe na koju je naletela u školskom ve-ceu iskalila je svoj bes. Pribila ju je uza zid i isekla joj dobar deo uveta, iskasapila joj lice, krv je liptala na sve strane", kaže izvor, pa dodaje:

"Agoniju je prekinula nastavnica koja je uletela i sprečila totalno krvoproliće. Nakon toga Tara je izbačena iz škole, a potom je preko silnih veza svojih roditelja uspela vanredno da završi osnovnu školu na jedvite jade."

On otkriva i da je Tara spremna u "Zadruzi" da napravi svašta.

"Oduvek je bila problematična i agresivno se ponašala. Imala je kompleks što je mršava, pa je pojedinim devojčicama otimala užinu, vukla za kosu i čupala do i iznemoglosti. Prvom prilikom kada zadrugari legnu da spavaju, onome ko je nagazi, mogla bi svašta da uradi", zaključio je izvor blizak Tari.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Svet/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja