HLADNOG ORUŽJA NIJE BILO! Kija Kockar više nema nameru da ponavlja: Slobi  svaka čast, nadam se da će mu se vratiti DUPLO!
Foto: Printscreen, Amidži šou

bez dlake na jeziku

HLADNOG ORUŽJA NIJE BILO! Kija Kockar više nema nameru da ponavlja: Slobi svaka čast, nadam se da će mu se vratiti DUPLO!

Stars -

Kristina Kija Kockar u iskrenom razgovoru sa Ognjenom Amidžićem po prvi put posle skandala progovorila je o bivšem suprugu, Slobi Radanoviću, te naglasila da je "sve izgubilo kredibilitet", te da nema nameru da "se objašnjava dalje" što se incidenta u pevačevom stanu tiče. Kako je istakla, to o čemu su svi brujali - oboje su demantovali, te ne oseća da bi ona bilo šta trebalo da doda.

"Ništa se nije desilo! Demantovali smo oboje i pustili da stvar teče svojim tokom, međutim, onda su se javile neke vračare i astrolozi... juče sam čitala, stoji nam u horoskopu vatreno oružje. U svakom slučaju, svakog čuda za tri dana dosta", okrenula je na šalu Kija.

"Sve je to izgubilo kredibilitet, i nema šta da se nastavljamo", oštro je nastavila.

"Ljudima ne možeš objasniti. Kod mene je recept da samo jednom kažem, ne ponavljam se. Nema šta da pričam."

"Kad bi gledali objektivno - mi smo kao i svaki drugi par koji prolazi kroz teške periode. Kroz taj razvod kad je bilo, pokušaj pomirenja, kroz svađe, mirenja, lepih, ružnih reči... kao i svaki par. Hladnog oružja nije bilo! Ali kažem, stoji to vatreno, pa ćemo videti. Drugi deo!" uzviknula je ona.

foto: Printscreen, Amidži šou

Što se tiče njihovog trenutnog stanja, Kija kaže da su u dobrim odnosima.

"Pozvao me je da mi čestita na pesmi, kao i svaki kolega... Zna koliko to meni znači. Svaka mu čast. Ja se nadam da će mu se vratiti duplo više kad i njemu izađe (pesma)", izjavila je ona u "Amidžiju", pa dodala da su ona i Slobodan "bivši supružnici, kolege, sa ne-tendencijom da se pomirimo."

"Korektni prijateljski odnosi sa oscilacijama kad se posvađamo, što je sasvim normalno", rekla je vidno dobro raspoložena Kija.

foto: Printscreen, Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja