Najnovije vesti

MNOGO PUTA SAM DOBILA ODGOVOR NE NA PITANJE DA LI ĆU IMATI DETE! Dragana Džajić  će uskoro roditi sina, a ovo je njena BOLNA ISTINA o borbi za potomstvo
Foto: Ljiljana Stanišić

Uskoro postaje majka

MNOGO PUTA SAM DOBILA ODGOVOR NE NA PITANJE DA LI ĆU IMATI DETE! Dragana Džajić će uskoro roditi sina, a ovo je njena BOLNA ISTINA o borbi za potomstvo

Stars

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko meseci dobiti sina. Međutim, lepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

Dragana i Miloš su odmah nakon venčanja saznali da će postati roditelji.

- Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete - počela je svoju ispovest Dragana.

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala.

Dragana je dodala da ona i Miloš još nisu odabrali ime za naslednika, ali da će sigurno izbor pasti na neko srpsko ime jakog značenja.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Story/Foto Printsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...