RODITELJI MANEKENKE I FUDBALERA NISU IMALI POJMA O ROMANSI?! Sofija Milošević i Luka Jović i dalje mudro ćute, a ovo je JEDINI RAZLOG ZAŠTO nisu rekli ni najbližima!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

SAD SVE SE TRESE

RODITELJI MANEKENKE I FUDBALERA NISU IMALI POJMA O ROMANSI?! Sofija Milošević i Luka Jović i dalje mudro ćute, a ovo je JEDINI RAZLOG ZAŠTO nisu rekli ni najbližima!

Stars -

Sofija Milošević i Luka Jović već su dva meseca zajedno, a kako se dalje navodi, još uvek to ne žele da obelodane. Iz tog razloga, njihovi roditelji za romansu saznali su iz medija.

Čuvena manekenka navodno uživa do maksimuma kraj uspešnog fudbalera, čija je bruto godišnja plata 20.834.000 evra. Međutim, ako je verovati gradskim pričama, sve je bilo "savršeno uigrano" dok nije isplival anjihova zajednička fotka iz Madrida. Tada, Sofija je majci priznala u čemu je stvar.

"Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma", rekao je izvor blizak paru.

"Koliko su želeli da sakriju sve od javnosti govori i činjenica da su njihovi roditelji vest o njihovoj romansi saznali iz medija. Fotografija je potvrdila tračeve, pa su morali da saopšte najbližim ljudima da su ipak u vezi. Inače, njih dvoje su se retko viđali u javnosti. Kada bi Luka bio u Beogradu, viđali bi se u Sofijinom stanu u centru grada, a kada bi ona odlazila u Madrid, boravili su u Lukinom domu", dodao je izvor.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja