POČELA SAM DA SE TRESEM, INFEKCIJA JE DOŠLA U PLUĆA: Maja Žeželj bila je u KOMI više od 2 meseca, a sad je progovorila o TEŠKOM PERIODU!
Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

POČELA SAM DA SE TRESEM, INFEKCIJA JE DOŠLA U PLUĆA: Maja Žeželj bila je u KOMI više od 2 meseca, a sad je progovorila o TEŠKOM PERIODU!

Stars -

Maja Žeželj je pre devet godina kolabirala na radnom mestu, a zbog teškog oblika sepse pala je u komu u kojoj je bila više od dva meseca.

Ubrzo nakon oporavka Maja se vratila u studio i nastavila tamo gde ju je bolest zaustavila, a sada je nakon toliko godina progovorila o zdravstvenom problemu koji ju je izenada zadesio.

"Najnormalnije živela, radila sam to veče i odjednom sam počela da se tresem, nakon čega sam dobila temperaturu. Pre toga nisam imala operaciju, nisam bila bolesna, nisam imala upalu pluća, znači apsolutno ničega nije bilo pre toga", započinje priču voditeljka koja kaže da, iako nije još dokazano, ona smatra da je sve krenulo od ogrebotine koju joj je napravio njen mačor.

"Verujem da infekcija odatle došla u pluća, te je to tako krenulo kao neka vrsta pneumonije, jer je kod mene bila prisutna streptokoka pneumonija za koju se ustanovilo da se nalazi u pesku u kome mačke vrše nuždu", rekla je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja