DRAGANA KOSJERINA IZNELA DETALJE: Posle 2 godine veze zaprosio ju je dečko, a evo zbog čega su OPSTALI!
Foto: Printscreen/Instagram

srećna u ljubavi

DRAGANA KOSJERINA IZNELA DETALJE: Posle 2 godine veze zaprosio ju je dečko, a evo zbog čega su OPSTALI!

Stars -

Dragana Kosjerina otputovala je sa dečkom Bojanom Perduvom u Atinu, gde ju je zaprosio kada se najmanje nadala.

"Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: "Iznenadio me je". Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način", kratko je rekla Dragana ne skidajući osmeh sa lica.

Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim.

Ostatak boravka u Atini, Bojan se potrudio da bude dodatno romantičan, a večere koje joj je priređivao, samo su scene koje govore da šarmantni stomatolog, važi za džentlmena koju svoju dragu obasipa pažnjom i ljubavlju.

Iako se retko pojavljuju u javnosti i Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

foto: Damir Dervišagić

"Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo", rekla je Dragana.

Podsetimo, voditeljka i uspešni stomatolog su se upoznali pre dve godine i uplovili u ljubavnu vezu. Iako retko govori o ljubavi, Dragana nije štedela reči kada je otkrila čime ju je to Bojan osvojio.

"To je jedna kombinacija karaktera, pojave i energije", poručila je kroz osmeh Dragana Kosjerina.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja