ŽIVI U TOLIKOM STANU DA SVOJE NAJMILIJE DOZIVA TELEFONOM! Ona je naslednica Nede Ukraden: Lepa kao lutka, a puna kao BROD! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVAMO

ŽIVI U TOLIKOM STANU DA SVOJE NAJMILIJE DOZIVA TELEFONOM! Ona je naslednica Nede Ukraden: Lepa kao lutka, a puna kao BROD! (FOTO)

Stars -

Jelenu Bilbiju Minović, ćerku jedinicu pevačice Nede Ukraden iz braka sa Milanom Bilbijom, retko kad imate priliku da vidite u javnosti. Ona je uspešan direktor marketinga i vlasnica jednog salona za ulepšavanje u Beogradu, i ne voli javno da se eksponira.

Već godinama, ona je izuzetno posvećena porodičnom životu.

"Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu", izjavila je Neda jednom prilikom o ćerki, koja sa mužem Pecom ima troje dece, bliznakinju Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana.

"Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima", otkrila je Blicu pre nekoliko meseci Jelena, govoreći o zajedničkom životu sa decom, suprugom i majkom Nedom.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja