KARLEUŠA SE ODRIČE NOVOGODIŠNJEG HONORARA: JK poklanja 50.000 evra bolesnoj devojčici!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Humano

KARLEUŠA SE ODRIČE NOVOGODIŠNJEG HONORARA: JK poklanja 50.000 evra bolesnoj devojčici!

Stars -

Jelena, pored finansijske pomoći, našla bolnicu u Grčkoj koja je jedina pristala da počne lečenje Sofije Nakić, koja boluje od sarkoma

Sofija Nakić (16), devojčica iz Aleksinca koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, posle višemesečne borbe konačno će danas otići u Atinu na lečenje, i to zahvaljujući Jeleni Karleuši, koja je uspela da pronađe odgovarajuću bolnicu u Grčkoj.

Humani gest poznate pevačice oduševio je celu Srbiju. Ona će dati ceo novogodišnji honorar od 50.000 evra za terapije ovoj devojčici, ali malo ko je znao da je Jelena uključena u lečenje i na druge načine.

Sofijin otac Bojan Nakić rekao je da je njihovoj porodici izuzetno teško da skupe novac za lečenje, kao i da dugo nisu mogli da pronađu bolnicu u kojoj bi mogla da se operiše njegova ćerka, ali da je to rešeno uz pomoć Karleuše. - Hvala Jeleni Karleuši, koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora - rekao je Nakić.

Kasnije se oglasila i pevačica, uputivši podršku Sofiji i zahvalnost grčkim lekarima. - Veliko hvala grčkim lekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kuvarisu na velikom srcu! Naša bolesna devojčica Sofija posle muke i odbijanja konačno ide na lečenje Tomo terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći! - napisala je Jelena.

Za Sofijino lečenje nedostaje još mnogo novca, a svi koji su voljni da pomognu mogu to učiniti uplatom na dinarski račun 160-552155-80, devizni 00-540-0004256.3 ili sms porukom sadržine 710 na broj 3030.

NE PROPUŠTA NIJEDAN DAN

Karleuša opet na sudu

foto: Zorana Jevtić

Raspored Jelene Karleuša izgleda tako što vikendom nastupa širom regiona i Evrope, a radnim danima uglavnom posećuje sudove, u kojima vodi mnogobrojne procese. I juče je imala ročište sa jednom medijskom kućom u Palati pravde. Stigla je oko podneva obučena u firmiranu garderobu, bez šminke, s tamnim naočarima, ali se nije dugo zadržala jer se sudski proces nije održao.

Kurir.rs/I. Ercegovčević/ Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja