RASPAMETILI

HALID BEŠLIĆ I BEBEK ZAPALILI DANCE: Svi poskakali kad su zapevali stari HIT, a kad je najavio NJEGA nastao je URNEBES! (KURIR TV)

Stars -

Halid Bešlić i Željko Bebek napravili su fantastičnu atmosferu u Horsensu, danskom gradu poznatom po kultirnim i muzičkim dešavanjima. Svi iz bivših jugoslovenskih republika pohrlili su baš tamo, a tražila se i karta više!

Publika je pristizala i iz okolnih gradova - Viborga, Orhusa, a organozovano je stizala i čak iz Kopenhagena.

Kada je Bebek predstavio sina Zvonimira kao novog člana benda nema ko se nije oduševio. Svi su poskakali i pozdravili ga gromoglasnim aplauzom, a on je hrabro zakoračio očevim stopama.

foto: Printscreen Kurir TV

Koncert je trajao puna četiri sata, čak do dva posle ponoći.

"Kada sam čula da Željko i Halid dolaze u Horsnes, odmah sam sa organizovala i kupila kartu. Sa prijateljima sam došla iz susednog Viborga. Bila sam i pre na njihovom zajedničkom koncertu. Halid je dolazio i pevao sa Željkom Joksimovićem. Svi iz bivše Jugoslavije jedva čekamo kada naši pevači dođu kod nas. Bilo je predivno i uživali smo svakog trena", rekla je Tanja, vaspitačica iz Viborga, koja je veliki obožavalac pevača.

foto: Printscreen Kurir TV

Bešlić je napravio štimung koji će se mesecima prepričavati, a kada je sa Željkom Bebekom zapevao hitove "Da zna zora", "Dvadesete" te "Sve ove godine" nastao je delirijum.

Kurir.rs/PDV/Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja