ZAGREVANJE NAJJAČE UZ TRUBAČE! BIJELO DUGME NAPRAVILO SPEKTAKL U POLJSKOJ: A tek da vidite kakav se ŠOU desio u GARDEROBI! (KURIR TV)
Foto: Kurir TV

ODUVALI SCENU!

ZAGREVANJE NAJJAČE UZ TRUBAČE! BIJELO DUGME NAPRAVILO SPEKTAKL U POLJSKOJ: A tek da vidite kakav se ŠOU desio u GARDEROBI! (KURIR TV)

Stars -

Bijelo dugme napravilo je još jedan u nizu spektakularnih koncerata, a fanovi u Poljskoj u Vroclavu imali su prilike da uživaju u fantastičnoj muzici i još boljoj atmosferi kakvu samo vrhunski muzičari prave.

foto: Kurir Tv

"Pre četrdesetak godina Dugme je sviralo 5 do 6 koncerata u Poljskoj...Svirali smo zajedno sa poljskom grupom "Butka Suflera" i bilo je totalno ludilo, prava atrakcija u Poljskoj. Tada se sviralo, pilo i putovalo iz dana u dan...Sve vreme umorni", rekao je Goran pa nastavio "Ali mladi smo bili i sve se moglo".

Goran Bregović inače svira vrlo često u Poljskoj, ali za Alena i Tifu ovo je prvo predstavljanje pred tamošnjom publikom.

foto: Kurir Tv

"U garderobi zagrevanje kao i uvek uz trubače veselo i jako. Dok je Dugme u garderobi iz sale se čuje Bijelo dugme, Bjelo dugme ...

Zagrevanje pred nastup desilo se u garderoberu, a već tada atmosfera je bila na zavidnom nivou, naravno uz trubače.

foto: Kurir Tv

Dobro zagrejani izlaze na binu , prvo Goran i bugarske pevačice, pa orkerstar a sa njima i Alen. Poznati rifovi i koncert je počeo i ovaj put sa pesmom "Noćas je ko lubenica". Dalje su se ređale dobro poznate pesme i na iznenađenje Goranovo publika je pevala uglas i dobro poznavala pesme. Melodije su poznate jer je najpoznatija poljska pevačica Kaja je otpevala jedan Goranov album koji se prodao u milionskom tiražu.

Kurir.rs, MV/Foto: Printscreen Kurir Tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja