ZOKI ŠUMADINAC KUPUJE STAN U VRNJAČKOJ BANJI! Koristiće ga samo za jedno, a onda će ga ostaviti SINU!
Foto: Sonja Spasić

otkrio sve planove

ZOKI ŠUMADINAC KUPUJE STAN U VRNJAČKOJ BANJI! Koristiće ga samo za jedno, a onda će ga ostaviti SINU!

Stars -

Zoran Šumadinac zbog zdravlja napustio je rijaliti naselje u Šimanovcima, a nakon nekog vremena u bolničkoj postelji, sa prve kontrole otišao je i više nego zadovoljan. Zatim, neko vreme proveo je u Beču, a onda i u Vrnjačkoj Banji, gde sada planira i da pazari nekretninu pa da ide i češće.

"Posle izlaska iz bolnice došao sam kući, a desetak dana kasnije izvadio sam konce i prva kontrola je bila više nego zadovoljavajuća. Ne dam se ja lako", rekao je on, pa nastavio:

"Otišao sam malo potom do Beča. Pre par dana sam se vratio i bio sam u Vrnjačkoj Banji. Jurio sam i neke stanove. Želim da kupim jedan jedan u Banji i da tamo povremeno odem i da isperem mozak i toksine. Taj stan će svakako ostati mom sinu, pa neka dete uživa."

Inače, to bi bio njegov treći stan, jer već ima po jedan u Gornjem Milanovcu i jedan na Zlatiboru.

foto: Sonja Spasić

Što se tiče njegovog povratka u "Zadrugu 3" - još uvek je sve neizvesno. O tome, ističe, još uvek ne može da priča, te je iskoristio malo vremena da prokomentariše aktuelne zadrugare.

"Ako moram da izdvojim nekoga kao najbolju osobu od zadrugara to su definitivno Jelena Pešić i Stefan Karić, tu je i Suzana, ali i Ivana Veštica, ali one su izašle već. Ne mogu, a da ne spomenem i Jelenu Krunić. Devojka je sasvim na mestu i jako plemenita, ona i ja smo svaki dan mesili hleb za zadrugare, a ja spremao i gibanice. Opet kažem nemam negativno iskustvo kada je 'Zadruga' u pitanju", zaključio je Zoki.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Nemazabranjenih/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja