TOMOVIĆ JE USPEO I MARIJI KULIĆ DA SE UVUČE POD KOŽU! Jednom rečenicom izbacio ju je iz takta: Ridala i vrištala po kući KAO DA SUTRA NE POSTOJI!
Foto: Printscreen

napravila lom

TOMOVIĆ JE USPEO I MARIJI KULIĆ DA SE UVUČE POD KOŽU! Jednom rečenicom izbacio ju je iz takta: Ridala i vrištala po kući KAO DA SUTRA NE POSTOJI!

Rijaliti -

Sve što se izdešavalo sa njenom ćerkom u poslednje vreme i te kako je ostavilo traga na duši Marije Kulić. Ona se lavovski bori da ostane "u igri" i pribrana, ali joj nikako ne uspeva. Sve češće puca i plače naočigled svih.

To se dogodilo i tokom zadrugarskog sastanka, kada joj je Tomović skrenuo pažnju da ga ona sve češće komentariše, a da za tim i nema potrebe, jer se ne tiče ni nje, a ni njene ćerke.

Janjuš je, naime, rekao Tomoviću da smatra Minu pravim prijateljem.

"Ona mene nije izdala. Sve moje tajne čuva. Nije ispala prema Vladi okej. Ja sam njemu rekao da će do ovakve situacije da dođe kad-tad. Ti ne možeš na mene da se ljutiš. Dosta puta sam savetovao Minu da ne radi neke stvari. Ja nikada ovde neću reći loše ovde", izjavio je on, pa se Vladimir nadovezao:

"Moj odnos sa Minom više nije bitan. Pitao sam ga da li je ona prijatelj. Trebalo je da kaže da li je to istina. Ne dovodi se u pitanje da li je ona sa svima okej. Objektivno je bilo pitanje. Ja moram da se obratim Mariji. Mnogo me uzimate u usta kada je u pitanju neki odnos sa Minom i ostalim zadrugarkama."

foto: Printscreen

Marija na ovo nije uspela da ostane imuna. Suze su lile niz njeno lice a ona je vikala sve jače i jače:

"Šta je tebe povredilo kad te komentarišem ovde? Tvoj klip ide, neću da pričam o sebi! Šta sam pogrešila kod Miljane? Ona me ne sluša, sve mi radi u inat. Ni oca neće da sluša. Ispada da mrzim Zolu, ispada da neću da mi se rodi unuče. Šta sam loše uradila?!"

foto: Printscreen

"Neću da pričam ništa, da mi plače žena ovde..." odustao je brzo od izlaganja Tomović, prestravljen prizorom.

Inače, Miljana Kulić sve ovo je prespavala.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja