VELJKO ĆE DATI BRDO NOVCA ZA MLADU KAO ŠTO JE NEKAD ARKAN: Ovo su svi detalji SVADBE Ražnatovića i trudne Bogdane, a evo da li će Rodićeva nositi Cecinu VENČANICU!
Foto: Damir Dervišagić

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE

VELJKO ĆE DATI BRDO NOVCA ZA MLADU KAO ŠTO JE NEKAD ARKAN: Ovo su svi detalji SVADBE Ražnatovića i trudne Bogdane, a evo da li će Rodićeva nositi Cecinu VENČANICU!

Stars -

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić je zakazana za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, pravo u Hram Svetog Save, gde će ih venčati vladika Stefan Šarić.

Proslava će se održati u hotelu "Hajat", sa 500 zvanica. Bogdana će prema saznanjima, nositi Cecinu venčanicu, koju je pevačica obukla 1995. godine, prilikom svog venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

foto: Damir Dervišagić

Ceca je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs:

"Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pevačica je shvatila da njen naslednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevestu, pa je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs", otkriva izvor.

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će "kupiti" nevestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno "platiti" za mladu, poput pokojnog oca Željka. Po dolasku iz Titela će se održati crkveno venčanje u Hramu Svetog Save:

foto: Dragana Udovičić, Profimedia

"Ceca se dogovorila sa svojim duhovnikom Stefanom Šarićem da vodi ceremoniju sklapanja braka i on je odmah pristao", kaže izvor.

Nakon toga će se veselje preseliti u hotel "Hajat", gde će biti zabava za 500 zvanica.

"Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko svih detalja vezanih za svadbu. Bogdana je u drugom stanju, a njeno telo, očekivano, prolazi kroz promene, pa će venčanica, ako bude odlučeno da je Bogdana nosi, morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade", dodao je izvor.

Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac, a devojačko veče će koštati neverovatnih 5.000 evra. Na žurki devojaka ipak neće biti Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, zbog obaveza, ali će devojke uživati u iznajmljenoj vili na Zvezdari.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/S.Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja